کد خبر: 3661044
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۹

پایان رقابت 600 متسابق در مسابقات قرآن ناجای استان مرکزی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله استانی بیست‌وسومین دوره مسابقات قرآن ناجای استان مرکزی با رقابت 600 نفر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، مرحله استانی بیست‌وسومین دوره مسابقات قرآن ناجای استان مرکزی از شنبه، 13 آبان آغاز شد و امروز، 16 آبان با برگزاری آزمون اراک به کار خود پایان داد.
حجت‌الاسلام عباسعلی شهیدی، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مرکزی، در حاشیه برگزاری این مسابقات به خبرنگار ایکنا گفت: در اجرای فرمان رهبری مبتنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن، نیروهای مسلح  نیز با توجه به سیاست‌های ابلاغی گام‌های خوبی در این حوزه برداشته است.
وی با اشاره به اینکه در استان بیش از یک‌هزار نفر از کارکنان، سربازان وظیفه، خانواده کارکنان، بازنشستگان و پلیس افتخاری در رشته حفظ قرآن فعالیت دارند، اظهار کرد: جامعه هدف ناجای استان علاوه بر شرکت در رشته حفظ و مفاهیم به صورت هفتگی در جلسات قرآنی روخوانی، تجوید و تفسیر ویژه فرماندهان، معاونان و مدیران، کارکنان پایور و وظیفه و فرزندان و همسران با توجه به سیاست دارالقرآن شرکت دارند.
حجت‌الاسلام شهیدی افزود: بیست‌وسومین دوره مسابقه قرآن ناجا ویژه کارکنان پایور، وظیفه، بازنشستگان و خانواده ایشان نیز امروز به کار خود پایان داد. آمار متسابقان در رشته حفظ و تفسیر 300 نفر و در بخش شفاهی همچون قرائت ترتیل و تحقیق و اذان  نیز 300 نفر است.
وی افزود: بیشترین تمرکز ناجا در رشته روخوانی و روانخوانی است و این رشته هنگام استخدام کارکنان و ترفیع درجه لحاظ می‌شود، مسابقات حفظ نیز هر ساله بهمن ماه برگزار می‌شود، در دو سال گذشته نزدیک به 80 درصد در این زمینه افزایش داشتیم.
این مقام مسئول در پایان اظهار کرد: تجهیز آسایشگاه سربازان، کلانتری‌ها، پاسگاه و پلیس تخصصی به کتب قرآن، مفاتیح، رساله و ادعیه یکی از برنامه‌های مستمر است، اگر واحدی اعلام کمبود کند در اسرع وقت اجابت می‌شود.
captcha