کد خبر: 3663459
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۰

ارسال نخستین محموله مواد غذایی به مناطق کرمانشاه

ارسال نخستین محموله مواد غذایی به مناطق کرمانشاه گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان از ارسال محموله مواد غذایی و آب به مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه خبر داد و گفت: روز گذشته نخستین محموله کمک‌های مردمی استان همدان به مردم زلزله‌زده کرمانشاه ارسال شد.

پیمان ترکمانه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از همدان، با تأکید بر اینکه مواد غذایی و پتو از ملزومات ضروری مردم مناطق زلزله‌زده است، اظهار کرد: روز گذشته 40 هزار قرص نان، 9000 بطری آب معدنی و 800 کارتن خرما به کرمانشاه ارسال شد.

وی تصریح کرد: به هم‌استانی‌ها توصیه داریم کمک‌های خود را به صورت نقدی به شماره کارت 6037991899696672 کمیته امداد واریز کنند تا بتوانیم با قیمت مناسب اقلام مورد نیاز مردم زلزله‌زده را خریداری و ارسال کنیم.

ترکمانه با اشاره به اینکه اولویت اول ارسال مواد غذایی به استان کرمانشاه بوده و از این پس چادر و پتو تهیه و ارسال می‌شود، بیان کرد: امروز نیز 3 کامیون شامل آب معدنی، خرما و نان آماده شده و به‌زودی به کرمانشاه ارسال می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان یادآور شد: نهادهای مردمی و گروه‌های خیریه به صورت محدود کمک‌هایی را جمع‌آوری می‌کنند و به کمیته امداد تحویل می‌دهند که از مردم می‌خواهیم با خیال راحت کمک‌های خود را به گروه‌های خیریه تحویل دهند.
captcha