کد خبر: 3663523
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱
صلاحی:

مرکز رسانه‌های دیجیتال قابلیت تبدیل به معاونت را دارد

گروه فناوری اطلاعات: رئیس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران گفت: نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال به یک بلوغ بیشتری رسیده است و الان زمان آن بوده که مرکز تبدیل به سازمان و یا معاونت شود.

محمود صلاحی، رئیس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به این موضوع که این دوره از نمایشگاه به نسبت دو دوره گذشته رشد 100 درصدی داشته است، گفت: نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال به یک بلوغ بیشتری رسیده است و الان زمان آن بوده که مرکز تبدیل به سازمان و یا معاونت شود.

 وی افزود: امروز فضای رسانه‌های دیجیتال بسیار جدی شده است و براساس آمار منتشره بیش از 50 میلیون جمعیت درگیر فضای مجازی هستند و این رقم برابر با 60 درصد جمعیت است درحالی که رقم 50 میلیون تنها کاربران فعال است و بطور 90 درصد افراد در فضای مجازی حضور دارند.

 رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران تصریح کرد: آقای تیمورپور، رئیس فرهنگسرای رسانه نماینده ما در سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران هستند و مرکز رسانه‌های دیجیتال هر کمکی که نیاز داشته باشند می‌توانند از طریق نماینده سازمان، همکاری‌هایی باهم داشته باشیم.

 وی بیان کرد: هم‌اکنون چهار هزار و 47 مربی در حوزه رسانه‌های دیجیتال به آموزش مشغول هستند. در واقع اساس کار سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران، آموزش بر بستر فضای مجازی است و برنامه‌های جدی در این زمینه داریم.

صلاحی برگزاری نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال را در ارتقای سواد رسانه‌ای، بسیار مؤثر دانست و گفت: نمایشگاه یک توجه جدی به موضوع سواد رسانه‌ای دارد و هر اندازه وسعت نمایشگاه بزرگتر باشد، می‌توان بهره‌مندی بیشتری از این فضا داشت. در واقع نمایشگاه فرصتی برای جمع‌آوری داده‌ها و محتوای دیجیتال و آخرین دستاوردهای این حوزه است.
captcha