کد خبر: 3663871
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱

انبارهای هلال‌احمر برای تامین اقلام امدادی زلزله‌زدگان پُر است/ به‌صورت نقدی کمک کنید

گروه جامعه: جمعیت هلال‌احمر ضمن تقدیر از همراهی و همکاری مردم نوع‌دوست ایران اسلامی در کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه، به تمامی هموطنان توصیه و تاکید کرد: تا حتی‌المقدور به‌صورت نقدی کمک‌های خود را واریز کنند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) جمعیت هلال‌احمر طی اطلاعیه ای اعلام کرد: «با توجه به اعلام مسئولان هلال‌احمر حاضر در منطقه عملیاتی و نظر به اینکه تمامی انبارهای امدادی هلال‌احمر در استان‌های همجوار برای تامین اقلام امدادی زلزله‌زدگان تامین و پُر است، لذا از مردم نوع‌دوست و بشردوست ایران تقاضا می‌شود تا حتی‌المقدور کمک‌های خود را به صورت نقدی به مردم زلزله‌زده کرمانشاه ارائه کنند تا از این طریق بتوان در منطقه حادثه و با توجه به نیاز اصلی زلزله‌زدگان، اقلام مورد نیاز را به مرور خریداری کرده و در اختیار آنها قرار داد».
در این اطلاعیه آمده است: «جمعیت هلال‌احمر به علت توجه به تقاضای هموطنان و احترام به حس نوع‌دوستی مردم عزیز کشورمان، همچنان به دریافت کمک‌های غیرنقدی نیز ادامه می‌دهد. این کمک‌ها به علت حفظ کرامت انسانی، لازم است دست دوم نبوده و بهتر است بیشتر پتو و کنسرو باشد».
یادآوری می‌شود درگاه پرداخت موبایلی #3* و نیز #724* به سهولت آماده دریافت کمک‌های نقدی هموطنان است.

captcha