حسین صفارزادگان در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) درباره فیلم جدید خود گفت: مدتی بود که میخواستم «پرواز کوچک» را بسازم که با توجه به محدودیتهای مالی، ساخت آن به تعویق افتاد.
وی افزد: این فیلم سینمایی قرار است درباره نقش و جایگاه کودکان در هشت سال جنگ تحمیلی باشد، البته اگر شرایط مهیا نشود و ما نتوانیم تهیهکننده یا سرمایهگذار برای کار پیدا کنیم با سرمایه شخصی تولید این کار را آغاز خواهم کرد، زیرا این موضوع دغدغه قلبی من است و با هر شرایطی آن را خواهم ساخت.
این فیلمساز ادامه داد: فیلمنامه این انیمیشن را مقداد اخوان نوشته است و تا یک ماه آینده تولید آن آغاز خواهد شد. برای نحوه پخش این اثر نیز هنوز تصمیم قطعی نگرفتهام، اما به هر حال تلاش میکنیم از طریق رسانه ملی یا سینما آن را در معرض دید مردم قرار دهیم.
صفارزادگان در پایان گفت: بسیار دردآور است که برای فیلمهای ارزشی و دفاع مقدسی تا به این اندازه پیدا کردن اسپانسر سخت و دشوار است، درصورتی که به نظرم باید در این عرصه امکانات به بهترین نحو فراهم باشد تا فیلمساز بتواند به راحتی کار مورد نظر خود را تولید کند.