کد خبر: 3667008
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۳

رقابت 20 کشور در مسابقات بین‌المللی قرآن تانزانیا

گروه بین‌الملل: مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در کشور آفریقایی تانزانیا با مشارکت نمایندگان 20 کشور جهان برگزار شد.

رقابت 20 کشور در مسابقات بین‌المللی قرآن تانزانیا
پایان مسابقات بین المللی قرآن در تانزانیا
به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی hqmi.org.sa؛ مسابقات بین‌المللی قرآن در تانزانیا به همت شورای عالی امور اسلامی این کشور و با همکاری انجمن خیریه آموزش حفظ قرآن تانزانیا برگزار شد. 

«علی حسن موینی»، رئیس جمهور اسبق تانزانیا، «شيخ أبو بكر بن زبير بن علي»، مفتی تانزانیا، سفرای کشورهای عربی و اسلامی در این کشور و شماری از علما و حافظان قرآن، از جمله حاضران در آیین اختتامیه این رقابت‌ها بودند. 

مراسم پایانی  با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز شد و پس از آن سخنرانان ضمن ایراد سخنانی از کشور تانزانیا به دلیل برگزاری این مسابقات قدردانی کردند.

تبیین فضایل حفظ قرآن کریم و تشویق جوانان و دانشجویان به رقابت در حفظ قرآن و آشنایی با احکام و قواعد تجوید و تلاوت از دیگر موضوعاتی بودند که سخنرانان مراسم بر آن تأکید کردند.

تجلیل از «عبدالله بصفر»، دبیرکل انجمن جهانی حفظ قرآن به عنوان شخصیت قرآنی سال و رئیس جمهور اسبق تانزانیا، اهدای جوایز به نفرات نخست و تجلیل از شرکت‌کنندگان در مسابقه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود/. 
 

captcha