کد خبر: 3667744
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۰

کتاب «دارونامه گیاهی» در جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل رونمایی شد

گروه اجتماعی: کتاب «دارونامه گیاهی» که به همت انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل به چاپ رسیده است در اردبیل رونمایی شد.

محمود خروشی، مولف کتاب «داورنامه گیاهی»در حاشیه رونمایی این کتاب در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان اردبیل در گفت‌وگو خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، با بیان اینکه این کتاب توسط انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل منتشر شده است، افزود: محمود خروشی، اصغر پورحسن و ماهرخ سپهوند مولفین این کتاب هستند و این کتاب با مقدمه دکتر سیدشیوا اسبقیان می‌باشد.  
وی با بیان اینکه این کتاب یک کتاب تخصصی برای پزشکی و داروسازی است، گفت: این کتاب اثرات، فواید، مزایا و عوارض جانبی داروهایی که فراوری شده را بررسی کرده و نحوه استفاده و نوع فراوری آنرا بصورت تخصصی بیان می‌کند.  
خروشی گفت: این کتاب در دو فصل داروهای موثر در بیماری‌ها و داروهای گیاهی فراوری در ایران به چاپ رسیده است.

captcha