کد خبر: 3668027
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱

کم‌اهمیت کردن موضوع جماعت در نماز؛ راهکار شیاطین برای تسلط بر جوامع دینی

گروه فرهنگی: مدیرکل ارشاد لرستان کم‌اهمیت کردن موضوع جماعت در نماز در سطح جامعه را از مهم‌ترین راهکارهای شیاطین درونی و بیرونی برای تسلط بر جوامع دینی دانست و اظهارکرد: برپایی نماز جماعت هم در نقل‌قول‌ها و روایات و هم در خود نماز بارها مورد تاکید قرار گرفته و بر هر فرد مسلمانی تکلیف است که نسبت به برپایی نماز جماعت و شرکت در آن اهتمام ورزد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام حمیدرضا حنان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان سه‌شنبه، هفتم آذرماه در ؛از به‌کار کارگاه تربیت مربی تخصصی نماز کودک که به‌همت شورای اقامه نماز اداره‌کل و دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان لرستان برگزار شد، با بیان این‌که همه عبادت‌ها و توسلات به خداوند متعال در حکم جسم و نماز روح حاکم بر این جسم است، گفت: یکی‌از مهم‌ترین آسیب‌هایی که در جامعه امروز با آن روبه‌رو هستیم کم‌اهمیت شدن موضوع نماز و گاه ترک این فریضه است که باید در قالب این‌گونه کارگاه‌ها آسیب‌شناسی شده و مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: جوامع دینی و غیردینی می‌توانند در بسیاری از موارد به مانند شاخصه‌های رشد اقتصادی اشتراکات زیادی داشته باشند، اما آنچه فصل ممیز جوامع دینی از غیر دینی است موضوع مهم و تاثیرگذار اقامه و برپایی نماز است که می‌تواند زمینه‌ساز برتری جوامع و کشورهای دینی بر سایر کشورها باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در ادامه، روح حاکم بر نماز را دو اصل مهم اخلاص و جماعت عنوان کرد و گفت: همان‌گونه که در آیات آمده نماز مانع فساد، فحشا و منکرات است و حال این پرسش پیش می‌آید که چرا در جوامع دینی که نماز یکی‌از اصول آن است با این‌گونه ناهنجاری‌ها مواجه هستیم که در پاسخ آن باید به مساله اخلاص و جماعت که همان روح حاکم بر نماز است اشاره کرد که یا کم‌رنگ شده یا فقط در حد فعل و عمل بدون محتوا اجرا می‌شود .
حنان تصریح کرد: بی‌شک رشد و توسعه امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی مرهون توسل به تفکر اهل‌بیت(ع) و توجه به روح نماز است و هر جایی‌که با مشکل یا مانع برخورد می‌کنیم، بدانید که موضوع توجه به روح نماز نادیده گرفته شده است.
وی سپس اخلاص را سِری میان بنده و خداوند متعال ارزیابی کرد که فرشتگان، شیطان و هوای نفس قادر به درک و اطلاع از آن نیستند و گفت: انسان می‌بایست آنچه را غیر از خداوند متعال است از وجود خود بیرون کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در پایان کم‌اهمیت کردن موضوع جماعت در نماز در سطح جامعه را از مهم‌ترین راهکارهای شیاطین درونی و بیرونی برای تسلط بر جوامع دینی دانست و اظهارکرد: برپایی نماز جماعت هم در نقل قول‌ها و روایات و هم در خود نماز بارها مورد تاکید قرار گرفته و بر هر فرد مسلمانی تکلیف است که نسبت به برپایی نماز جماعت و شرکت در آن اهتمام ورزد و تلاش کند تا موجبات حضور پُررنگ جوانان و نوجوانان را در صفوف نماز جماعت در مساجد را فراهم آورد.  
captcha