کد خبر: 3668646
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۸

سیستان‌وبلوچستان میزبان رئیس جمهور می‌شود

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام دکتر حسن روحانی، رئیس جمهوری کشورمان، صبح امروز، شنبه 11 آذرماه وارد استان شده و در نخستین سفر استانی خود در دولت دوازدهم، مهمان مردم سیستانی و بلوچ خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حجت‌الاسلام دکتر حسن روحانی، رئیس جمهوری کشورمان، صبح امروز، شنبه 11 آذرماه وارد استان شده و در نخستین سفر استانی خود در دولت دوازدهم، مهمان مردم سیستانی و بلوچ خواهد بود.
سيد دانيال محبی، استاندار سیستان و بلوچستان در این خصوص بیان کرد: رئیس جمهور صبح شنبه از طریق فرودگاه زابل وارد استان می‌شود و در بدو ورود، با مردم سيستان در محل استادیوم ورزشی شهرستان زابل ديدار می‌كند.
وی از ديگر برنامه‌های رييس جمهور در اولين روز سفر به استان، افتتاح همزمان چندين پروژه در سطح استان از طريق ويدئو كنفرانس با حضور منتخبين گروه‌های مختلف و ديدار با دانشجويان نام برد.
نماينده عالی دولت در سيستان و بلوچستان  با بيان اينكه اين اولين سفر رسمی استانی رييس جمهور در دولت دوازدهم است، افزود: آقای روحانی، در روز دوم سفر خود برای افتتاح طرح توسعه بندر «شهید بهشتی» چابهار كه با حضور مقامات ارشد كشورهای مختلف در این شهرستان برگزار می‌شود، به چابهار سفر خواهد كرد.
نشست شورای اداری و انجام مصاحبه مطبوعاتی از دیگر برنامه‌های سفر دو روزه رييس جمهور به استان است.
captcha