کد خبر: 3669719
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳

طنین آواهای مذهبی ایران در کلیسای رم + فیلم

گروه بین‌الملل: در آستانه میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، سرودها و آواهای حماسی و دینی ایران اسلامی در کلیسای «سانتا ماریا آراکوئلی» در شهر رم، پایتخت ایتالیا نواخته شد.

طنین آواهای حماسی مذهبی ایران در کلیسای رم + فیلمبه گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ به همت رایزنی فرهنگی ایران در رم و با همكاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارکستر بنیاد جهانی جوانان ایتالیا، 12 آذرماه کنسرت مشترک موسیقی مذهبی ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر بنیاد جهانی جوانان در کلیسای مشهور سانتا ماریا آراکوئلی شهر رم ، با حضور طالبی، رئیس مرکز موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مظفری سفیر ایران در رم، اكبر قولی رایزن فرهنگی ایران در رم و علاقه‌مندان ایتالیایی و ایرانی برگزار شد.

این سرودهای دینی - فرهنگی با عنوان «آواهایی برای ایران- موسیقی مقدس» در قالب اجرای مشترک ارکستر با ارائه‌ قطعاتی از موسیقی حماسی- دینی کشورمان، سرودهای «کجایید ای شهیدان خدایی»، اثر هوشنگ کامکار، «قطره‌های باران و باغ‌های ایرانی» اثر شهرداد روحانى و قطعاتی از موسیقی مذهبی سبک باروک، به رهبری شهرداد روحانی، رهبر ارکستر سمفونیک تهران و رازمیک اوحانیان، رهبر گروه کر ارکستر سمفونیک تهران، دامیانو جورانّا، رهبر ارکستر سمفونی جهانی جوانان و با هنرنمایی 17جوان هنرمند ایرانی و 40 هنرمند جوان ایتالیایی، در فضای روحانی کلیسای مشهور و کهن سانتا ماریا آراکوئلی، در قلب پایتخت اروپایی شهر رم، طنین‌انداز شد.

در این رویداد هنری، طالبی، رئیس مرکز موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی گفت: ایران و ایتالیا در حوزه موسیقی، در تاریخ مناسبات این دو فرهنگ و تمدن غنی و پرقدمت، فصل نوینی را گشوده‌اند.

گفتنی است، همکاری‌ها و تعاملات موسیقایی فاخر بین ارکستر سمفونیک تهران و ارکسترهای مشهور و مهم ایتالیا و اجراهای معظم در دو کشور و برگزاری کارگاه‌های آموزشی با همکاری محافل آکادمیک ایتالیا، ثمره‌ تلاش‌ها و پیگیری‌های نهادهای فرهنگی دو کشور و در راستای اجرای مفاد «سند برنامه اجرایی همکاری های فرهنگی، هنری و آموزشی دو دولت جمهوری اسلامی ایران و ایتالیا برای سال های 2018 - 2015 م» محسوب می‌شود که از جمله فعالیت‌های بسیار ثمربخش در ارائه‌ فرهنگ و هنر ایران اسلامی در محافل رسانه‌ای و جامعه‌ ایتالیایی و اروپایی بوده است.

بنابر اعلام این خبر، روز پنجشنبه، 16 آذرماه نیز اجرای مشابهی در تالار وحدت تهران با حضور مقامات ایرانی و ایتالیایی به روی صحنه خواهد رفت/.

 
captcha