کد خبر: 3669741
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۰
مؤسسه علم و سیاست ا‌شراق برگزار می‌کند:

درسگفتارهای پاییزی «ملاقات با هنر انقلاب»

گروه ادب: درسگفتارهای پاییزی عهد تحت عنوان «ملاقات با هنر انقلاب»، توسط مؤسسه علم و سیاست اشراق و همکاری «دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، «شورش بر روی دیوارها»، «فرم رمان و امر سیاسی»، «صداهای ایرانی» و «چگونه سینما در ایران ممکن می‌شود؟»، عناوین درسگفتارهای پاییزی عهد است که با همکاری «دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب» و از 18 آذرماه به مدت 4 هفته ادامه خواهد داشت.
«شورش بر روی دیوارها»، مطالعه موردی گرافیتی در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی است که توسط دکتر یحیی شعبانی ارائه خواهد شد. «فرم رمان و امر سیاسی»، درسگفتاری است درباره تاریخ فرم‌های رمان در ایران به منزله روایت‌کننده تاریخ سیاسی که علیرضا سمیعی به آن می‌پردازد. همچنین مقداد شاه حسینی به روایت تحولات موسیقی ایرانی در دوران معاصر با عنوان «صدای ایرانی» خواهد پرداخت. نقد برخی دیدگاه‌ها درباره سینمای ایران، موضوع چهارمین درسگفتار پاییزی عهد است که با عنوان «چگونه سینما در ایران ممکن می‌شود؟»، توسط سیدباقرنبوی برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این درسگفتارها، می‌توانند به آدرس ahdac.ir مراجعه کرده و یا با شماره 09198630946 تماس بگیرند.

captcha