کد خبر: 3669756
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۰

پیکر دهقان فداکار در میانه تشییع شد

گروه اجتماعی: پیکر «ریزعلی خواجوی» معروف به دهقان فداکار در میانه تشییع و در جوار بارگاه امامزاده اسماعیل (ع) به خاک سپرده شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، پیکر «ریزعلی خواجوی» معروف به دهقان فداکارامروز با حضور گسترده مسئولان استانی و شهرستانی در میانه تشییع و در جوار بارگاه امامزاده اسماعیل (ع) به خاک سپرده شد.
دهقان فداکار شامگاه شنبه  11 آذرماه به علت عارضه‌ ریوی در بیمارستان امام رضای تبریز دار فانی را وداع گفت.«ریزعلی خواجوی» نام‌آشنای همه ایرانیان است و داستان فداکاری وی در کتاب‌های سال سوم دبستان سال‌هاست که ‌منتشر می‌شود و فداکاری که در یک شب سرد سال ۱۳۴۱ جان صدها نفر را نجات داد و با وجود کتک خوردن آن شب، از این ماجرا به عنوان بهترین خاطره زندگیش یاد می‌کند.
وی در سال ۱۳۰۹ در روستای «قالاچق» از توابع شهرستان میانه به دنیا آمده بود.

 

captcha