کد خبر: 3669901
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱

اعزام 300 مبلّغ به‌مناسبت هفته وحدت به مناطق مختلف لرستان

گروه فرهنگی: معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان از اعزام 300 مبلّغ به مناطق مختلف استان به این مناسبت خبرداد و گفت: به‌مناسبت هفته وحدت 300 مبلّغ به نقاط مختلف استان اعزام شده‌اند تا علاوه‌بر تبلیغ بتوانند برنامه‌های مختلف فرهنگی را در این ایام برگزار کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، معاون فرهنگی، آموزشی و پزوهشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان دوشنبه، 13 آذرماه در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته وحدت و ایام ولادت باسعادت بنی مکرم اسلام، از اعزام 300 مبلّغ به مناطق مختلف استان به این مناسبت خبرداد و گفت: به‌مناسبت هفته وحدت 300 مبلّغ به نقاط مختلف استان اعزام شده‌اند تا علاوه‌بر تبلیغ بتوانند برنامه‌های مختلف فرهنگی را در این ایام برگزار کنند.
وی افزود: برگزاری مسابقات فرهنگی، تجلیل از خانواده‌های شهدای مدافع حرم و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مهم‌ترین برنامه‌های اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان در هفته وحدت است.

غلامی ادامه داد: ابلاغ پیامبر(ص) از ابتدا محور وحدت در دنیای اسلام و برای همه بشریت بوده است که با اتحاد و وحدت موفقیت‌ها و پیروزی‎هایی حاصل می شود.
وی اضافه کرد: در هر جایی‌که مسلمانان حول یک محور با هم متحد بوده به پیروزی و هدف دست یافته‌اند و در هر جایی‌که اختلاف و تفرقه رخ داده از هدف اصلی دور شده‌اند.
حجت‌الاسلام غلامی با اشاره به پیروزی اخیر جبهه مقاومت، افزود: وحدت بین مسلمانان در سوریه و عراق سبب شد تا گروهک‌های تکفیری تروریستی نابود شوند و بساط آنها برچیده شود و این وحدت ثمره بزرگی به نام پیروزی جبهه مقاومت و شکست داعش را به‌دنبال داشت.
این کارشناس مذهبی اظهارکرد: در طول چند سال اخیر افراد زیادی از کشورهای مختلف به‌عنوان مدافع حرم در سوریه حاضر شدند اما همه یک هدف واحد را دنبال کردند و در یک جبهه علیه دنیای کفر مقاومت کرده که پیروزی افتخار آمیزی را کسب کردند.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان تصریح کرد: امروز محور وحدت نشئت گرفته از پیامبر(ص) است که به ابتکار امام(ره) این هفته، هفته وحدت نام‌گذاری شد تا همیشه مسلمانان با اتحاد به هدف اصلی دست یابند.

captcha