کد خبر: 3676022
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۹

رقابت حفاظ طی دومین روز رقابت‌های قرآنی آجا

گروه مسابقات: طی دومین روز رقابت‌های مسابقات قرآن کارکنان پایور و وظیفه و دانشجویان دانشگاه‌های ارتش، متسابقان رشته حفظ با هم به رقابت می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سی و هفتمین دوره مسابقات کارکنان پایور، وظیفه و همچنین شانزدهمین دوره مسابقات دانشجویان دانشگاه آجا به میزبانی سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش طی دومین روز، چهارم دی‌ماه با رقابت متسابقین در رشته حفظ کل و دیگر اجزا همراه است.
در بخش کارکنان پایور رقابت رشته‌های حفظ کل و اجزاء 25، 20 و 15 و همچنین در بخش کارکنان وظیفه حفظ کل و اجزاء 25، 20، 15 و 10 در نوبت صبح و در نوبت عصر در بخش کارکنان پایور در رشته حفظ 10، 5 و 3 جزء و در بخش کارکنان وظیفه در رشته حفظ 5 و 3 جزء انجام می‌گیرد.
یادآور می‌شود، این مسابقات به میزبانی سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش در خیابان شریعتی، خیابان شهید قدوسی، نرسیده به چهارراه قصر قرار دارد.

captcha