کد خبر: 3676468
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۱
رحمتی خبر داد:

لرستان؛ میزبان شانزدهیمن جشنواره ملی «خوشنویسی رضوی»

گروه فرهنگی: معاون هنری ارشاد لرستان گفت: از سوی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)، لرستان برای دومین سال متوالی به‌عنوان میزبان جشنواره‌ی ملی خوشنویسی رضوی معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، فرید رحمتی، معاون هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، امروز سه‌شنبه، پنجم دی‌ماه در جمع خبرنگاران، گفت: به‌دنبال برگزاری موفق پانزدهمین جشنواره‌ی ملی خوشنویسی رضوی در استان لرستان، بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) میزبانی این جشنواره در دوره‌ی شانزدهم را نیز به لرستان سپرد.
وی افزود: این جشنواره در دهه‌ی کرامت و هم‌زمان با بسیاری از جشنواره‌های فرهنگی و هنری رضوی دیگر در سراسر کشور به میزبانی خرم‌آباد برگزار می‌شود و دبیرخانه‌ی این جشنواره از هم‌اکنون در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه بهتر آن نسبت به سال گذشته است.
رحمتی تصریح کرد: در دوره‌ی قبل جشنواره ٥٩٣ اثر از ٢٨١ هنرمند شاخص خوشنویسی کشور به دبیرخانه‌ی جشنواره ارسال شد که در نهایت ١٢١ اثر به بخش نهایی و نمایشگاه جشنواره در بخش‌های نستعلیق، شکسته، ثلث، نسخ، تحریری و بخش ویژه‌ی کرامت‌های انسانی راه یافت.
معاون هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت اساتید برزگ و مطرح خوشنویسی کشور همچون اساتید شیرازی، فلسفی، کابلی، بختیاری، حیدری، بنی‌رضی و عبدالرضایی در زمینه‌ی داوری، از مهم‌ترین ویژگی‌های جشنواره‌ی پازدهم خوشنویسی رضوی در استان لرستان بود که در دوره‌ی جدید نیز بر همین منوال خواهد بود.

captcha