کد خبر: 3677524
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹

بیانیه ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به مناسبت سالگرد 9 دی

گروه جامعه: بیانیه ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در خصوص 9 دی ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) بیانیه ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در خصوص 9 دی ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت منتشر شد.متن این بیانیه به این شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

حرکت عظیم روز چهارشنبه‌ نهم دی ماه حجت را بر همه تمام کرد. مسئولین قوه‌‌‌‌‌ مجریه، مسئولین قوه‌‌‌ی مقننه، مسئولین قوه‌‌‌‌ی قضائیه، دستگاه‌‌‌های گوناگون، همه می‌دانند که مردم در صحنه‌‌‌اند و چه می‌خواهند. دستگاه‌‌‌‌‌‌ها باید وظائفشان را انجام بدهند؛ هم وظائفشان در مقابل آدم مفسد و اغتشاشگر و ضدانقلاب و ضدامنیت و این‌ها، هم وظائفشان در زمینه‌‌‌ی اداره‌‌‌‌‌‌ کشور.
(بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار مردم قم در سالگرد قیام نوزدهم دی ماه 19/10/1388)

اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، در آستانه نهم دی‌ماه، سالروز میثاق دوباره و دفاع بی‌بدیل همه اقشارِ ملت بزرگ ایران اسلامی و انقلابی با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (رحمت‌الله علیه) و رهبر آزادگان جهان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مد ظله‌العالی)، با تکیه بر قرآن و عترت بیانه‌ای به شرح زیر صادر نمودند:
روز نهم دی‌ماه برای نظام مقدس و انقلابی جمهوری اسلامی ایران، مصداق «وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَميعًا وَلا تَفَرَّقوا» بود، چرا که مردم با اتکال به خدوند متعال و اعتماد خالصانه به رهبر انقلاب اسلامی، به معنای کامل کلمه، ندای وحدت را سر داده و متحد و یک‌صدا به ریسمان الهی چنگ زدند. روز نهم دیماه مصداق: «مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا» بود، زیرا که در این روز بزرگ، مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی که از دیرباز تحت فرامین معمار بزرگ انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (رحمت‌الله علیه) پیروزی انقلاب اسلامی را با جان و مال خود رقم زده بودند و در این راه بسیاری شربت شهادت نوشیدند و بسیاری به دفاع از آرمان‌ها پرداخته و با تمام وجود در انتظار جهاد و شهادت باقی ماندند که در چنین روزی، جان را مایه قوام انقلاب قرار دهند. و آخر اینکه حرکت عظیم این روز مصداق: «مُحَمَّدٌ رَسولُ اللَّهِ وَالَّذينَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ رُحَماءُ بَينَهُم» بود، چرا که مؤمنین به انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی، در این روز وحدت و یکپارچگی را به تصویر کشیده و جانانه منافقان و مخالفان را سرافکنده و زبون ساختند. آری این حرکت عظیم مردمی، یادآور میثاق یاران امام حسین (علیه السلام) با ایشان بود که برای هزاران سال، انقلابی‌گری را از انقلابی نمایی مجزا ساخت و پرچم عزت و سربلندی را به اهتزاز درآورد. این روز، روز بصیرت بود؛ چرا که بصیرت بود که انقلابی‌گری را از انقلابی‌نمایی منفک ساخت.
در نهم دی ماه 1388 مردم ولايت‌‌مدار ايران اسلامي حماسه‌اي بزرگ آفريدند كه نتيجه آن پايان فتنه‌‌ای بود كه دشمنان انقلاب اسلامي تلاش داشتند با آن به اهداف خصمانه خود جامعه عمل بپوشانند. فتنه‌ای كه براي نخستين بار تمامي دشمنان داخلی و خارجی در نقطه‌‌اي مشترك و با هدفي مشترك گردآمدند تا با خیال باطل خود، ريشه انقلاب اسلامي را بَركَنند.
دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، همچنین مسئولان و اعضای خدوم کانون‌های فرهنگی هنری، روز پيوند عاشورايي مردم و رهبري و روز بصيرت و حضور آگاهانه ملت مسلمان ايران در خلق اين حماسه عظیم تاريخي را ارج نهاده و از درگاه خداوند متعال برای ملت قدردان ايران اسلامی و رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌‌ای (مد ظله‌العالي) موفقيت و سربلندی مسئلت مي‌نمایند.

captcha