کد خبر: 3677761
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۸

آموزش یک‌هزار جوان میبدی در طرح «دانشنامه ازدواج»

گروه اجتماعی: رئیس اداره بهزیستی شهرستان میبد از آموزش یک‌هزار و 260 جوان میبدی در طرح دانشنامه ازدواج این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، سید محسن فلاح، رییس بهزیستی شهرستان میبد 9 دی ماه در همایش سلامت اجتماعی اظهار کرد: بعد از یکی دو سال اجرای طرح و دیدن بازخورد، طرح در مناطق دیگر کشور که مورد نیاز باشد، اجرا خواهد شد.
وی ساعات آموزش در طرح دانشنامه ازدواج را ۶ ساعت عنوان نمود و گفت: افراد با سرفصلهایی در مباحث آموزشی این طرح نظیر ضرورت آموزش پیش از ازدواج، آشنایی زوجین نسبت به هم قبل از ازدواج ، عشق، معیارهای انتخاب همسر، موضوع نامزدی و عقد و موضوع های سال اول زندگی مشترک تحت آموزش قرار می گیرند.
فلاح در ارتباط با طرح دانشنامه ازدواج گفت: این طرح در هیچ جای کشور مانند شهر میبد اجرا نشده است، در نشستی با حضور امام جمعه، فرماندار و مسئولین شهرستان، این طرح به صورت مشارکتی که همه در آن حضور داشته باشند، ابداع شد و مراسم رونمایی از آن نیز سال گذشته در فرمانداری میبد برگزار شد .
وی افزود: افراد از سنین ۱۴ سال تا آستانه ازدواج می توانند در این طرح آموزش ببینند و کلاس نیز با رسیدن تعداد به حد نصاب ۲۰ نفر تشکیل خواهد شد، مربیان هم خود تحت آموزش قرار گرفته اند .
رئیس اداره بهزیستی شهرستان میبد با بیان اینکه آموزش در امر تشکیل خانواده به عنوان یک زیربنا برای جامعه است، اظهار کرد: زندگی همیشه باید همراه با شناخت و آموزش باشد و تا زن و مرد ویژگیهای هم را نشناسند، نمی توانند در زندگی موفق باشند.
وی افزود: بیشتر مشکلاتی که در خانواده ها پیش می آید به عدم انتخاب صحیح زوجین و نداشتن شناخت از هم در هنگام ازدواج بر می گردد.
فلاح گفت: زیربنای توسعه هر جامعه خانواده است و وقتی یک خانواده به درستی شکل می گیرد که با شناخت و انتخاب آگاهانه همراه باشد .
وی با اشاره به این که طلاق منفورترین حلال است، تصریح کرد: با اجرای طرح دانشنامه ازدواج، مطمئنا آمار طلاق پائین می آید، همینطور که شواهد نشان داده است .
رئیس اداره بهزیستی شهرستان میبد بیان کرد: هدف از این نشست، گفتن آنچه در این جمع مطرح شده به دیگران است و لازم است که همه ابتدا از خود و خانواده خود شروع کنیم و بعد به جامعه هدف توجه داشته باشیم و بدانیم که با وجود همه تلاشهای خوبی که در بالا بردن رتبه کنکور در سطح شهرستان شده، تنها قبولی در کنکور ملاک در امان بودن از آسیب های اجتماعی نیست .
وی موسسه های آستان امید، اردیبهشت و مرکز مشاوره ضیایی را از مراکز اجرای طرح دانشنامه ازدواج برشمرد که افراد جهت ثبت نام می توانند به این مراکز مراجعه نمایند.
فلاح با اشاره به افسردگی به عنوان یکی از عوامل ایجاد طلاق از اجرای طرح اضطراب در مدارس یاد کرد که قرار است برگزار شود، همچنین افزود: برگزاری جلساتی با مباحث مهارتهای زندگی نیز در مدرسه های شهرستان با پیشنهاد و همکاری مسئولین آن مدارس صورت گرفته است .

منبع: بهزیستی میبد

captcha