کد خبر: 3678374
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۳

باردیگر استکبار نقشه شوم خود را برای نابودی اسلام و قرآن رونمایی کرد

گروه سیاسی: بار دیگر دست پلید استکبار از آستین درآمد و نقشه شوم خود را برای نابودی اسلام و قرآن رونمایی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام مختار کرمی، مدیر‌کل تبلیغات اسلامی استان کردستان در یادداشتی به بررسی وقایع اخیر و نقشه شوم دشمنان برای نابودی دین و قرآن پرداخته است که در ادامه می‌آید؛
در روزهای اخیر به علت مشکلات به وجود آمده در حوزه اقتصاد و معیشت مردم تعدادی از مردم به حق دست به راهپیمایی مسالمت‌آمیز و البته بدون مجوز زدند اما در این میان اتفاقاتی افتاد.
آن دسته از مردمی که همیشه و همواره در همه عرصه‌ها، نظام و رهبری را یاری داده بودند این‌بار نگرانی و گله‌مندی خود را اعلام کردند که به لحاظ اجتماعی و سیاسی هیچ ایرادی بر آن نیست و ما هرگز آنها را ضد نظام و آشوب‌گر تلقی نمی‌کنیم.
اما متاسفانه مثل همیشه گروه های فرصت‌طلب با حمایت و هدایت استکبار و به طور مشخص، آمریکا، اسرائیل، عربستان و گروه های تروریستی که همیشه علیه بشریت فعال بوده‌اند بین مردم نفوذ کردند و حضور و شعار مردم را به انحراف کشیدند و آن را تبدیل به اغتشاش و آشوب و خسارت به اموال عمومی بیت‌المال کردند.
ولی چون مردم ما تجربه فتنه ۸۸ را داشتند این تحرکات تکراری را بلافاصله شناسایی کرده و این مردم اصیل انقلابی با آنها همراهی نکردند و نسبت به اینگونه رفتارها و اقدامات نگران، ناراحت و ناراضی هستند.
‌اکنون اعلام می‌کنیم کسانی که تحت هر عنوانی اعم از مخالفت با دولت و یا هرعنوان دیگری پشت سر این جریان برانداز قرار بگیرند و زمینه توهین و جسارت با آرمان‌ها و رهبری عزیز و عالی قدر را فراهم کنند به عنوان ضد انقلاب و رهبری تلقی خواهیم کرد و بدانند که اینگونه عرصه‌ها جای تسویه حساب طیفی و جناحی نیست.
گویا عده‌ای برای مطامع دنیوی خود و طیف سیاسی‌شان حاضرند همه ارزش‌ها و آرمان‌ها را تحت شعاع رفتار نسنجیده خود قرار بدهند و از طرفی به همه انسان‌های کوته خرد و نادانی که بعد از ۴۰ سال از انقلاب هنوز قدرت الهی مردم و رهبری نظام را نشناخته‌اند اعلام می‌کنیم که آزمودن را آزمودن خطاست.
زهی خیال باطل، که بتوانید با حمایت چند کشور ضد دین و ضدمردم و ضد بشریت ذره‌ای در ایمان و جزم مردم قدرتمند ایران اسلامی خللی ایجاد کنید.
اگر بنا باشد حکومت اسلامی با شکستن چند شیشه و آتش زدن چند ساختمان خاتمه پیدا کند باید هر روز شاهد سقوط حکومت‌ها باشیم.
به فضل خداوند متعال و رهبری‌های ولی امر مسلمین مقتدرمان حضرت امام خامنه‌ای عزیز؛ نظام اسلامی با پشتیبانی مردم ولایتمدار به راه پرافتخار خود تا حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) ادامه خواهد داد و از همه بحران‌ها عبور خواهد ;vn.
یادآور می‌شود؛ لذا ما امت مسلمان ایران اسلامی اقدامات غیرقانونی و خلاف شرع عده‌ای قلیل آشوب‌گر را محکوم می‌نماییم و پشتیبانی خود را برای دفاع از نظام، ولایت و رهبری و همه ارزش‌های انقلاب اعلام می‌کنیم.

captcha