کد خبر: 3678406
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۷
آیت‌الله میرعمادی خبر داد:

راهپیمایی مردم لرستان در محکومیت اقدامات اغتشاش‌گران

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در لرستان از برگزاری راهپیمایی مردم لرستان در محکومیت اقدامات اغتشاش‌گران و معاندان نظام در روز چهارشنبه، ۱۳دی‌ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد، شامگاه دوشنبه، یازدهم دی ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به آشوب‌های اخیر در برخی شهرهای لرستان، گفت: مردم ولایت‌پذیر لرستان از اغتشاش‌گران متنفر بوده و راه خود را از آنها جدا کرده‌اند، کمااینکه بررسی این رویدادها از چند بعد قابل‌ تأمل است.
وی ادامه داد: نخستین بخش قابل تامل حوادث اخیر این است که اتفاقات در شرایطی رخ داد که شاهد پیروزی جمهوری اسلامی ایران در رفع فتنه داعش در منطقه ازجمله کشورهای سوریه و عراق بودیم، لذا استکبار جهانی و آل‌سعود به‌دنبال این بودند که برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های خود، با استفاده از عناصر ضدانقلاب و عناصر جیره‌خوار خودشان ناامنی را به داخل کشورمان بکشانند.
آیت‌الله میرعمادی با اشاره به موج‌سواری دشمنان و عناصر ضدانقلاب و معاند در حوادث اخیر بیان کرد: دشمنان به دنبال فرصت و بهانه‌هایی بودند که ناامنی‌هایی را در ایران اسلامی ایجاد کنند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان ادامه داد: در این راستا دشمنان با سوءاستفاده از طرح مسائل، مشکلات، گرفتاری‌ها و خواسته‌های به‌حق مردم، سوار بر موج شدند و شاهد اقدامات آشوبگرانه اغتشاش‌گران و تخریب اموال عمومی و شخصی مردم بودیم.
امام‌جمعه خرم‌آباد با اشاره به این‌که آشوبگران با اقدامات خود مانع کسب‌وکار مردم شده و مشکلاتی برای مردم به وجود آوردند، ضمن محکوم کردن اقدامات اغتشاش‌گران در تخریب اموال عمومی و آتش زدن اماکن مختلف، تصریح کرد: لرستان، استانی ولایت‌مدار و امن بوده و دشمن به خیال خودش فکر می‌کرد می‌تواند این استان را ناامن کند، لذا عناصر جیره‌خوار خود را به داخل استان فرستاد تا اقدام به ناامنی کنند.
وی با تأکید بر این‌که مردم ولایی لرستان صفوف خودشان را از اغتشاشگران جیره‌خوار جدا کرده‌اند، افزود: مردم همیشه درصحنه استان طومار آشوبگران را در هم خواهند پیچید.
آیت‌الله میرعمادی همچنین از درخواست خودجوش مردم برای پاسخگویی به اغتشاشگران خبر داد و یادآور شد: در این راستا چهارشنبه هفته جاری راهپیمایی باشکوه مردم لرستان در جهت حمایت از ولایت و رهبری و محکومیت اقدامات آشوبگران و عناصر معاند برگزار خواهد شد.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر لزوم وحدت و انسجام ملت و مسئولان یادآور شد: امروز ما بیش از هر زمان دیگری نیاز به انسجام، اتحاد ملی و پرهیز از هرگونه کشمکش‌های سیاسی داریم.
امام‌جمعه مردم خرم‌آباد ادامه داد: دست‌های پشت پرده این رخدادها برای مردم روشن و آشکار شده است و ملت ایران بار دیگر به کینه‌ورزی و دشمنی ایادی استکبار پی برده‌اند.

بیانیه مجمع نمایندگان اخیر در محکومیت اغتشاشات اخیر

مجمع نمایندگان استان لرستان نیز روز گذشته در بیانیه‌ای ضمن اعلام پیگیری مطالبات مردم شریف استان، از آنان خواستند با هوشیاری تمام توطئه‌های دشمنان را خنثی کنند.
در این بیانیه آمده است: اکنون که دشمنان ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با شکست در عرصه‌های مختلف مواجه شده‌اند، با طرح شیطانی ایجاد اختلاف بین صفوف مستحکم مردم از طریق شبکه‌های مجازی، از احساسات پاک و مطالبات به حق مردم، سوءاستفاده کرده و آزمون شکست خورده دیگری را تجربه می‌کنند که به حول و قوه الهی و با هوشیاری شما مردم عزیز، بار دیگر پوزه دشمنان را به خاک خواهیم مالید.
مجمع نمایندگان استان، در کنار سایر نمایندگان ملت، برای پیگیری خواسته‌های به حق و ضروری شما با تمام توان، تلاش خواهد کرد و از شما مردم هوشیار و انقلابی و به‌خصوص جوانان عزیز درخواست می‌کنیم به طناب پوسیده استکبار جهانی تمسک نجوئید و بدانید تخریب اموال عمومی و لطمه به بیت‌المال و ایجاد بی‌نظمی و هرج و مرج، گناهی نابخشودنی است.
از همه مردم شریف استان لرستان مصرانه می‌خواهیم، برای آرامش و امنیت استان هم قسم شویم و مردم صف خود را از صفوف ضدانقلاب و اغتشاش‌گران جدا کنند.

بیانیه اتحادیه موسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت لرستان
 
اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت لرستان نیز روز گذشته در این راستا بیانیه‌ای به شرح ذیل منتشر کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

هَاأَنتُمْ هَؤُلَاء تُدْعَوْنَ لِتُنفِقُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَمِنکُم مَّن یَبْخَلُ وَمَن یَبْخَلْ فَإِنَّمَا یَبْخَلُ عَن نَّفْسِهِ وَاللَّهُ الْغَنِیُّ وَأَنتُمُ الْفُقَرَاء آری شما همان مردمید که برای انفاق در راه (تبلیغ دین) خدا دعوت می شوید باز بعضی از شما بخل می ورزند،
و هر که بخل کند بر ضرر خود اوست و گرنه خدا (از خلق) بی نیاز است و شما فقیر و نیازمندید.(سوره محمد(ص)/38)

دورود خدا بر امام عزیزی که راه طریقت آموخت و مسیر را برای حرکت رو به رشد جامعه بشریت هموار نمود تا درک جوانان و نوجوانان این مرز و بوم را حتی از گهواره عیسوی قال إنی عبدالله توسعه دهد و با لاله گون نمودن این مسیر فرش قرمزی را از خون خود پهن نماید تا در تمام قلّه‌های علم و حقیقت جوانان ما جهان را شکافته و دُرَرِ گرانبهای خود را در بیداری اسلامی به رخ جهانیان کشانده و در این مسیر از ولایت پذیری و در مسیر ولی امر بودن کوتاهی نکرده و فتنه های جمل گونانه بزرگی را پشت سر گذاشته و با افتخار؛ سربلند در محضر امام زمان (عج) خویش خود را مدافع ولی و حرم و جامعه اسلامی می داند. خداوندا حفظ بفرما مردمانی از جنس بصیرت که خوب می دانند تولّی و تبرّی از فروع اساسی دین , همان دینی که در مسیر فطرت پاک بشری خود که همان فطرت الله اللتی فطر الناس علیها است؛ با دوستی با خدا و دشمنی با دشمنان خدا موقعیت شناس بوده و با همه ناملایمات جامعه بشری دست از حق و حقیقت که همان آرمان خواهی روز واپسین است بر نخواهند داشت و می دانند که تبعیت از رهبری و امام خویش تنها برگ برنده ای است که دشمن لحظه به لحظه برای آن برنامه شوم دارد.
درود بر مردمانی كه وقتی كشور اسلامی مورد تهدید دشمن است، آماده‌ی دفاع از ارزشها و میهن اسلامی و پرچم برافراشته‌ی اسلام است، و اوست که می تواند ادعا كند كه اگر امام زمان بیاید، پشت سر آن حضرت در میدانهای خطر قدم خواهد گذاشت و این مشارکت مردم در دفاع از کیان انقلاب و از عزّت و آبرو و سربلندی کشور نعمت بزرگی است و بزرگترین نعمت خدا وجود این نظام است و بزرگترین معروف، دفاع از این نظام است که هر دو باید پاسداشت شود و برای رفع نیاز ها و مشکلات آنها قدمی مهم برداشت تا هر دو بتوانند به عنوان عنصر موثّر , بازوان قدرتمند جامعه مهدوی باشند.امروز که این مهم در کنار تمام ارزشها و آرمان ها قرار گرفته تیری است برای چشم استکبار که از حدقه بیرون بیاید لذا دشمن از خواسته های به حق مردم در بحث معیشت استفاده نموده و با حاشیه سازی و جو سازی نگاه منتقدانه مردم را به مباحث اقتصادی کشور در جریان دسیسه های آشفته خود قرار داده و به عنوان مدافعان مردم , به جان و آبرو و مال مردمی که در راه این انقلاب هدیه شده است ؛ خسارت وارد و امنیت , اولین فاکتور آرامش , را تهدید نموده است . لذا دشمن بداند این مردمان شاید از وضع معیشتی گله مند باشند اما بصیرت سرلوحه کارشان است و از مسیر قانون , حق مسلّم خود را که نظام اسلامی بر اساس تدوین کتابچه قانون بشریت یعنی قرآن می باشد مطالبه خواهند نمود و نه تنها خود را بازیگردان ابوجهل و ابولهب ها نخواهد نمود بلکه در مقابل دشمن داخلی و بیرونی براساس تبرّی از دشمن خدا ایستادگی و از این مسیر قدمی به عقب بر نخواهند گشت.
اما سخنی از سر دلسوزی به مسئولان که باید بدانند همیشه این ملت نیاز دارد به این که مسؤولان او پاسخگوی مسؤولیتهای بزرگ خودشان در مقابل ملت باشند و روح پرسشگری در مردم وجود داشته باشد و مسؤولان خیلی باید مراقب حرف زدن و تصمیم‌گیری خود باشند. مسؤولیت به همین علت محترم است و به همین جهت است که مردم برای مسؤول احترام قائلند؛ چون پشت سر کار و تصمیم‌گیری او دنیایی از مسؤولیت وجود دارد که او قبول می‌کند. اگر این شخص خود را مسؤول دانست، واقعا شایسته‌ی این تکریم و احترام هم هست؛ اما اگر مسؤول ندانست، همه چیز مشکل می‌شود. و مسئولان باید بدانند مردم‌سالاری فقط این نیست که انسان تبلیغات و جنجال کند و بالاخره عده‌ای را به پای صندوق ها بکشاند و رأیی را از مردم بگیرد، بعد هم خداحافظ؛ هیچ کاری به کار مردم نداشته باشد! بعد از آن‌که این نیمه‌ی اول تحقق پیدا کرد، نوبت نیمه‌ی دوم است؛ نوبت پاسخگویی است و مردم حق دارند بعد از گذشت زمان معقولی، از مسؤولان هر یک از بخشها سؤال کنند که نتیجه‌ی کار شما چیست؟ باید خودتان را برای پاسخگویی آماده کنید باید کار را به‌گونه‌ای تنظیم کنید که بتوانید محصول و نتیجه‌ی آن را به مردم نشان دهید و دلیل نقایص آن را باز گویید. مردم حسابگر و هوشیارن .
در این مجال اتحادیه موسسات و تشکل های مردمی , فرهنگی قرآن و عترت لرستان ضمن محکوم نمودن فعالیت های ضد انسانی برخی از افرادی که از جنس مردم نیستند و بازیگردان دسیسه های نابخردانه دشمن شده اند از مردم نجیب ایران اسلامی می خواهد فرامین قرآن را نصب العین قرار داده و ضمن مطالبه گری برای بهره گیری از حق معیشت خود با محکوم نمودن دسیسه های دشمنان در مقابل این هجمه عظیم همچون گذشته ایستاده و از مسئولان امنیتی و نظامی و انتظامی خواسته تا با جدیت بیشتر در مقابل افرادی که دشمنی را برای این مردم به قیمت ارزان دسیسه کرده اند برخورد نمایند در نهایت از نمایندگان مجلس و دولت محترم می خواهیم در اولین قدم شیوه اقتصاد مقاومتی را که نگاه مقام معظم رهبری جهت مدیریت جامعه مطلوب اسلامی است برای پویایی اقتصادی این نظام تمام و کامل اجراء نمایند و در راستای مباحث اشتغال و معیشت و سلامت و فرهنگ مردم بر اساس آموزه های دینی که حق یک شهروند جامعه اسلامی است از هیچ تلاشی فرو گذار نشوند.
«یا مَن یَکفی مِن کُلِّ شَی‏ءٍ و لا یَکفی مِنهُ شَی‏ءٌ اِکفِنی ما أَهَمَّنی مِمّا أَنا فیهِ فَإنّی أَرجو أَن یُکفى ما هُوَ فیهِ مِنَ الغَمِّ إِن شَاءَ اللَّهُ تَعالَى»

و السلام علی من اتبع الهدی (سوره طه، آیۀ 47) و درود بر آن کس که از راه راست پیروی نماید.

اتحادیه تشکل‌ها و موسسات مردمی ، فرهنگی قرآن و عترت لرستان

اعلام حمایت جمعی از احزاب و گروه‌های انقلابی لرستان از راهپیمایی روز چهارشنبه در محکومیت فتنه جدید

همچنین، جمعی از احزاب و گروه‌های انقلابی لرستان با صدور بیانیه‌ای ضمن حمایت از نظام جمهوری اسلامی ایران و راهپیمایی روز چهارشنبه،آشوب‌ها و اغتشاش‌های اخیر را محکوم کردند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسمه‌تعالی
اعلام حمایت جمعی از احزاب و گروه‌های انقلابی لرستان از راهپیمایی روز چهارشنبه در محکومیت فتنه جدید
هم‌وطنان گرامی و هم استانی‌های عزیز!
ما اعضای احزاب و گروه‌ها و تشکل‌های اسلامی ذیل، ضمن حمایت کامل از خواسته‌ها و اعتراضات به حقی که نسبت به مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور و به‌ویژه در منطقه محروم لرستان وجود دارد، معتقدیم با توجه به شرایط حساس منطقه‌ای و حمایت دشمنان تشنه به خون ملت ایران و عیان شدن ردپای دولت انگلستان و تروریست‌ها و عناصر مسلّح غیربومی در آشوب‌های اخیر، لذا برگزاری تجمعات غیرقانونی و حرکات خشونت‌آمیز، روشی نادرست برای ابراز دردها و خواسته‌های به‌حق بوده و نه‌تنها اوضاع را بهتر نمی‌کند، بلکه با ایجاد فضای ناامنی، عوارض سخت‌تر و خطرناک‌تری را در پی خواهد داشت.
بنابراین شایسته است ضمن حفظ آرامشی توأم با عقلانیت، از تمامی ظرفیت‌های مسالمت‌آمیز و قانونی برای بیان خواسته‌های مدنی و نقد عملکرد مسئولان بهره‌گیری شود. بدیهی است که مسئولین هم باید پاسخگوی نجابت و صبر ملت شریف باشند و با عملکرد مجدانه و مؤثر و پرهیز از هرگونه انفعال و شعارگرایی، در راستای بهبود مسائل اقتصادی و اجتماعی مردم که سالیانی است دغدغه رهبر معظم انقلاب و دلسوزان نظام است، اقدام کنند.
در پایان ما اعضای احزاب و گروه‌ها و تشکل‌های اسلامی ذیل ضمن محکوم کردن توطئه جدید دشمنان در خلق فتنه‌ای دیگر و ایجاد آشوب و بلوا و سلب آسایش و آرامش و امنیت مردم و تخریب اموال عمومی، همه مردم انقلابی و آزاده استان لرستان را برای حضور گسترده در راهپیمایی روز چهارشنبه دعوت می‌کنیم.
به امید پیروزی پرچم اسلام بر استکبار جهانی و فرج ولی‌عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و طول عمر و سلامتی مقام معظم رهبری و سربلندی ملت انقلابی ایران اسلامی
والسلام
جبهه مردمی نیروهای انقلابی استان لرستان
جبهه پایداری انقلاب اسلامی استان لرستان
جبهه پیروان خط امام و رهبری استان لرستان
حزب موتلفه اسلامی استان لرستان
جامعه اسلامی مهندسین استان لرستان
جامعه اسلامی فرهنگیان استان لرستان
جامعه اسلامی کارگران استان لرستان
جمعی از اصناف و بازاریان استان لرستان
دفتر مرکزی تشکل‌های اسلامی دانشجویی و فارغ‌التحصیلان استان لرستان
کانون اسلامی دانشگاهیان استان لرستان
جمعیت اسلامی رهپویان انقلاب اسلامی و جمعیت ایثارگران استان لرستان
جامعه زینب س استان لرستان
حزب عدالت‌طلبان استان لرستان
کانون اسلامی معلمان استان لرستان
انجمن اسلامی دانشجویان پیروان ولایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد
سازمان بسیج رسانه لرستان
سازمان بسیج هنرمندان لرستان
خانه مطبوعات لرستان
‌ هیئت منصفه دادگاه مطبوعات لرستان

captcha