به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجت الاسلام و المسلین سیدحسن معین شیرازی، استاد حوزه و دانشگاه در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه (15 دی ماه) تهران درباره جایگاه آیتالله سیدجمالالدین گلپایگانی گفت: زندگی ایشان سراسر مملو از تلاش، کوشش و زحمت بود. وقتی او پدرش را در سن 9 سالگی از دست داد از تلاش خود دست برنداشت و تحصیل را به هیچ وجه رها نکردند؛ علاوه بر آن آیتالله گلپایگانی جدیت تمامی در تهذیب نفس داشتند.
وی افزود: از این عالم بزرگ 21 اثر علمی به جای مانده و به حدی فروتن بود که وقتی به مقام مرجعیت نائل آمدند از ابزارهایی که در اختیار او بود و جزء اموال عمومی به حساب میآمدند برای چاپ آثارش استفاده نکرد بلکه از اموال شخصی برای منتشر کردن این آثار استفاده کرد.
وی در پایان بر حساسیت آیتالله گلپایگانی بر نقش غذای حلال در زندگی سالم پرداخت و گفت: بزرگان اهل علم و دین به ویژه آیتالله گلپایگانی بر نحوه طهارت گوشت و طبخ آن حساسیت زیادی داشتند و معتقد بودند که اگر میخواهید زندگی سالم داشته باشید باید به غذای سالم اهمیت دهید. این مهم در گذشته از طرف مردم به دقت رعایت میشد هرچند که ابزارهای ارتباطی به معنای امروز وجود نداشتند اما با وجود پیشرفتهای ارتباطی مثل فضای مجازی انتظار میرود که مسئولان و متخصصان اطلاعرسانی دقیقی برای نحوه طبخ صحیح غذا و تهیه آن داشته باشند.