گروه سیاسی: کارکنان ادارات اوقاف و امور خیریه کردستان، متولیان وقف، واقفان خیراندیش، خیرین، امامان جمعه، خادمان مساجد همگام با دیگر هم استانیهای خود، همگام با مردم ولایت مدار کردستان در محکومیت اغتشاشات اخیر راهپیمایی کردند
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کردستان، کارکنان ادارات اوقاف و امور خیریه کردستان، متولیان وقف، واقفان خیراندیش، خیرین، امامان جمعه، خادمان مساجد همگام با دیگر هم استانیهای خود، با هدف پشتیبانی از نظام و انقلاب و محکومیت ساختار شکنی و تخریب اموال عمومی توسط اغتشاشگران راهپیمایی کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، کارکنان ادارات اوقاف و امور خیریه کردستان، متولیان وقف، واقفان خیراندیش، خیرین، امامان جمعه، خادمان مساجد همگام با دیگر هم استانیهای خود، با هدف پشتیبانی از نظام و انقلاب و محکومیت ساختار شکنی و تخریب اموال عمومی توسط اغتشاشگران راهپیمایی کردند و با حضور خود اعلام کردند که پشت آرمان های نظام و انقلاب ایستادهاند.
مردم مومن و متعهد استان کردستان امروز هم نوا و هم صدا بایکدیگر به خیابان ها آمدند و اعتراض خود را از اغتشاشات و اقدامات اخیر معاندان انقلاب اعلام کردند.
راهپیمایی مردم ولایت مدار کردستان به منظور نمایش وحدت، اقتدار و همدلی و دادن پاسخ دندانشکن به هنجارشکنان خیابانی چند روز گذشته انجام شد که این حضور در تمامی شهرهای استان برگزار شد.