کد خبر: 3680344
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷
حجت‌الاسلام سید‌حسن خمینی:

امید از وجوه ممتاز شخصیت آیت‌الله هاشمی بود/ تبعات تزریق ناامیدی در کشور

گروه سیاسی: تولیت حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب، امید را از وجوه ممتاز شخصیت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نام برد و تصریح کرد: منشأ اول آن، امید به خداست و در این خصوص باید بگویم، انسی که با قرآن داشتند یک خشنودی و امید را در ایشان به وجود آورده بود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی، تولیت حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب، پیش از ظهر امروز، سه‌شنبه 19 دی‌ماه، در نخستین کنگره بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که در محل سالن سران در حال برگزاری است، پس از قرائت فاتحه‌ای برای آن فقید گفت: یک سال از فراغ مرحوم هاشمی می‌گذرد و صحبت کردن درباره ایشان کار دشواری است و اگر بخواهیم درباره شخصیت ایشان صحبت کنیم ابتدا باید احاطه کاملی به شخصیت او داشته باشیم.

وی ادامه داد: یکی از الطاف الهی نسبت به من گرمی روابط بنده با ایشان بود که معمولا هفته‌ای یکبار به خدمت ایشان می‌رسیدم. در فضاهای مختلفی که پیش می‌آمد، حضور آیت‌الله هاشمی باعث می‌شد تا درس‌آموزی را فرا بگیریم.

تولیت حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب، امید را از وجوه ممتاز شخصیت ایشان نام برد و تصریح کرد: اما این امید از چه چیزهایی نشأت می‌گیرد؟ در واقع این امید سه منشأ دارد که اول امید به خداست و در این خصوص باید بگویم، انسی که با قرآن داشتند یک خشنودی و امید را در ایشان به وجود آورده بود. من در برخی مواقع که ایشان را مضطرب می‌دیدم اما در زمان اندک امید اضطراب ایشان را از بین می‌برد.

یادگار امام راحل(ره) اضافه کرد: منشأ دوم امید ایشان، اطمینان به فهم عامه مردم است و اعتقاد داشتند که مردم را برای همیشه نمی‌توان فریب داد و منشأ سوم، اطمینان به راه و روشی بود که در پیش می‌گرفتند.

وی افزود: در تاریخ انقلاب اسلامی، هیچ سیاستمداری را نمی‌یابید که مطلبی از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را پیشه کار خود قرار ندهد؛ چرا که او اعتقاد داشت که راه ما درست است و جامعه در انتخابش اشتباه نمی‌کند و این وعده نصرت الهی است.

حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی با بیان اینکه اگر در جامعه امید وجود نداشته باشد، شک نداشته باشید که جامعه در جا خواهد زد و به خشونت و شورش منجر خواهد شد، تصریح کرد: استنباط من از تحولات اخیر این است که این بحران ناشی از تزریق ناامیدی به جامعه است و برای دوری از هر اغتشاش باید امید در جامعه فوران داشته باشد و برای اینکه امید در جامعه تداوم داشته باشد باید عوامل ذهنی و علمی امیدساز جاری باشند.

یادگار امام خمینی (ره) یادآور شد: من از آقای هاشمی شنیده‌ام که موضوع کفاف و عفاف از شروط اساسی جامعه هستند و ایشان تأکید داشتند که باید مردم احساس کنند که تا خدا هست کشور با مشکل روبرو نخواهد شد و اگر هم مشکلی پدید آمد بلافاصله با امید به خدا این مشکل رفع خواهد شد. در مواقعی مثل امروز نقش آقای هاشمی برجسته می‌شود، چون حضور ایشان در زمان بحران همانند یک لنگر اطمینان بود.

وی در پایان اظهار کرد: هرچند امروز آقای هاشمی از میان ما رفته اما هنوز بالاترین کانون امید یعنی مقام معظم رهبری در میان ما هستند و درس بزرگ آقای هاشمی برای ما این بود که این جامعه روزهای بزرگی را در پیش دارد و باید آماده باشیم و برای این جامعه همه چیزمان را فدا کنیم که در این بین نقش رسانه ملی در ترویج امید بسیار موثر است.

captcha