کد خبر: 3681074
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۶

بانک اطلاعات فعالان قرآنی لرستان در همه زمینه‌ها تهیه شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: رایگان با اشاره به این‌که لزوم ایجاد بانک اطلاعاتی در رابطه با تمام حوزه‌های قرآنی در استان، احساس می‌شود، گفت: این بانک اطلاعاتی از تمامی فعالان قرآنی در تمامی زمینه‌ها باید کامل شده و در ادامه نیز رصد شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی‌محمد رایگان، نماینده نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌های استان لرستان در هفتمین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان، که چهارشنبه، 20 دی‌ماه، در سالن جلسات اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، برگزار شد، گفت: لزوم ایجاد بانک اطلاعاتی در رابطه با تمام حوزه‌های قرآنی در استان، احساس می‌شود.
وی ادامه داد: این بانک اطلاعاتی از تمامی فعالان قرآنی در تمامی زمینه‌ها باید کامل شده و در ادامه نیز رصد شود.
رایگان افزود: پیشنهاد من این است که چند کمیته در زیرمجموعه این شورا، تحت‌عنوان کمیته مفسرین، قاریان و ... تشکیل شود، و در طول سال چندین جلسه برگزار کرده و محیط و مشکلات را رصد کرده و با پیشنهادات خود، مشکلات موجود در سرراه قرآنیان را رفع کنند.
وی با اشاره به ‌این‌که نگاه مقام معظم رهبری در رابطه با تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم، یک نگاه در راستای بحث حفظ قرآن کریم بود، اظهار کرد: این درحالی است که ما باید 80 میلیون قرآنی و شیعه قرآنی داشته باشیم.
رایگان با بیان این‌که کسی که حافظ قرآن کریم باشد، عامل به آن نیز خواهد بود، لذا مقام معظم رهبری روی گزینه مناسبی دست گذاشتند، ادامه داد: آن چیزی مقام معظم رهبری دنبال آن است، این است که ما بتوانیم قرآن را در گوشت و پوست جامعه، وارد کنیم.
وی افزود: من معتقدم که هدف اصلی کار ما باید این باشد که قرآن را از حالت دولتی بودن خارج کنیم، یعنی فعالیت ما فعالیت دولتی نباشد و فعالیت را به مردم واگذار کنیم، این درحالی است که ما به‌عنوان متولیان امر قرآن در دولت می‌توانیم در بحث امکانات و خط دهی کار کنیم، به‌عنوان مثال در ادارات به جای این‌که جلسات قرآنی در خود اداره برگذار شود که کارکنان بدون میل و رقبت و از سر وظیفه حضور پیدا کنند، در خانه‌ها برگزار شود، که افراد با میل و رغبت در این جلسات حضور پیدا کنند.

captcha