کد خبر: 3684914
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۶

سرکشی از 7 هزار خانواده شاهد و ایثارگر لرستان

گروه اجتماعی: معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: طی امسال بیش‌از هفت هزار دیدار با خانواده شهدای لرستان در قالب طرح «سپاس» انجام گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، سیدحسین نازاریان، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان سه‌شنبه، سوم بهمن در جمع خبرنگاران، گفت: از ابتدای سال‌جاری بیش‌از هفت هزار دیدار حضوری از خانواده‌های شاهد و ایثارگر با حضور مدیرکل بنیاد شهید و سایر پرسنل بنیاد انجام گرفته است.
وی افزود: تعداد دیدارهایی که به‌صورت تلفنی و غیرحضوری و نیز با حضور در بیمارستان‌ها و مراکز بهزیستی و مراکز تحصیلی صورت گرفته است بیش‌از 12 هزار دیدار است که در این دیدارها ضمن دلجویی از خانواده‌های شاهد و ایثارگر، مسائل و مشکلات آن‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.
نازاریان گفت: در ایام پایانی سال و در طول دهه فجر نیز اجرای طرح سپاس و دیدار با خانواده‌های شهدای انقلاب در دستور کار بنیاد شهید قرار دارد.

captcha