کد خبر: 3685166
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰

دوره آموزشی ارتقا سطح آمادگی بسیج فرهنگیان برگزار شد

گروه فرهنگی: مدیر کانون بسیج فرهنگیان ناحیه یک همدان از برگزاری دوره آموزشی با هدف ارتقا سطح آمادگی فرهنگیان بسیجی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از همدان، به نقل از روابط عمومی سپاه همدان عادل عبدالملکی مدیر کانون بسیج فرهنگیان ناحیه یک همدان از برگزاری دوره آموزشی بدو ورود اعضای عادی بسیج کانون بسیج فرهنگیان ناحیه یک همدان در راستای برنامه‌های بسیج ده‌ها میلیونی خبر داد.
وی با اشاره به حضور 50 نفر از فرهنگیان بسیجی در این دوره گفت: این دوره با هدف جذب، آموزش، سازماندهی، ارتقا سطح آمادگی و توانمندسازی و حفظ انسجام بسیجیان برگزار شد.
مدیر کانون بسیج فرهنگیان ناحیه یک همدان عنوان کرد: در این دوره علی زنگنه از کارشناسان برجسته فضای مجازی با تبیین آسیب‌ها و فرصت‌های فضای مجازی بر افزایش سواد رسانه ای در جامعه پرداخت.
وی ادامه داد: آموزش و تیراندازی با سلاح انفرادی کلاشینکف و باز وبسته کردن آن برای تک تک اعضاء و ارائه مباحث بصیرتی با حضور اساتید مجرب و همچنین قرائت میثاق نامه از جمله برنامه‌های اجرایی در این دوره آموزشی بود.
عبدالملکی با اشاره به سوابق و دستاوردهای بسیج و تبیین ابعاد راهبردی بسیج فرهنگیان بر نقش بسیجیان در خنثی‌سازی توطئه‌های فرهنگی دشمنان در راستای اعتلای انقلاب و حراست از ارزش‌ها تاکید کرد.

captcha