کد خبر: 3685965
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۳

برگزاری 8 محفل قرآنی طی دهه فجر در لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: در ایام دهه فجر، هشت محفل انس با قران‌کریم با حضور قاری بین‌المللی کشور، قاسم مقدمی، در شهرستان‌های استان لرستان برگزار می‏‌شود.

حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌ها و مؤسسات فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در تشریح برنامه‌های قرآنی دهه فجر در حوزه مؤسسات قرآنی، به برگزاری محافل انس با قرآن‌کریم اشاره کرد و گفت: این محافل انس با قرآن‌کریم با همکاری ادارات‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی استان لرستان و اتحادیه تشکل‌ها و مؤسسات فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان، در دهه فجر برگزار می‏‌شود.
وی با بیان این‌که جهت برگزاری این محافل قرآنی از قاری بین‌المللی کشور، قاسم مقدمی، دعوت به‌عمل آمده است، ادامه داد: این برنامه‌ها با اجرای استاد مقدمی، صبح روز پنج‌شنبه، ١٢ بهمن‌ماه، در نیروی انتظامی استان، آغاز خواهد شد.
مدیرعامل اتحادیه تشکل‌ها و مؤسسات فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان لرستان اضافه کرد: دومین محفل انس با قرآن‌کریم، ظهر روز پنج‌شنبه، ١٢ بهمن‌ماه، در شهرستان سلسله و سومین محفل همان روز بعد از نماز مغرب و عشاء، در مسجد محل کهریز قدیم برگزار خواهد شد.
امیدیان با اشاره به این‌که روز جمعه، ١٣ بهمن‌ماه، مصادف با دومین روز از ایام‌الله دهه فجر، دو محفل انس با قرآن‌کریم در شهرستان‌های دورود و پلدختر برگزار می‌شود.
مدیرعامل اتحادیه تشکل‌ها و مؤسسات فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت لرستان با اشاره به این‌که محفل انس با قرآنی با حضور قاری بین‌المللی مقدمی، صبح روز شنبه، ١٤ بهمن‌ماه، در شهرستان بروجرد برگزار می‌شود، اظهار کرد: برنامه محوری این محافل انس با قرآن‌کریم، برگزاری محفل انس با قرآن‌کریم در مسجد تراز اسلامی لرستان یعنی مسجد شهید مدنی خرم‌آباد است، که روز شنبه، ١٤ بهمن‌ماه، ساعت ١٥ برگزار شده و به‌صورت مستقیم از شبکه قرآن سیما پخش خواهد شد.برنامه بعدی کاروان برگزاری محفل انس با قرآن‌کریم در شهرستان ازناست.

captcha