کد خبر: 3686619
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۲

برگزاری کلاس تخصصی قرائت قرآن در دارالقرآن حسین‌بن علی(ع)

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر دارالقرآن حسین‌بن علی(ع) تبریز، از برگزاری کلاس‌های تخصصی قرائت قرآن‌ کریم در این مؤسسه خبر داد.

هادی مهدوی، مدیر دارالقرآن حسین‌بن علی(ع) تبریز، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ازآذربایجان‌شرقی، از برگزاری کلاس‌های تخصصی قرائت قرآن‌ کریم در این مؤسسه خبر داد و گفت: کلاس تخصصی قرآئت قرآن با محوریت منشاوی‌خوان‌ها از سوی دارالقرآن حسین‌بن علی(ع) تبریز، دوشنبه از ساعت ۱۷ تا ۱۹:۳۰ در مسجد آیت‌الله دوزدوزانی برپا می‌شود.
وی، افزود: این دارالقرآن در زمینه قرائت تخصصی برای نوجوانان مدت‌ها است که برنامه آموزشی در نظر گرفته است و از اساتید مجرب برای این دوره استفاده می‌کند و موفق شده تعداد زیادی قاری نوجوان در سبک‌های مختلف تربیت کند.
مهدوی، هدف از برپایی این دوره‌های آموزش‌ تخصصی را تربیت نیروهای نوجوان در زمینه قرائت قرآن اعلام کرد.

مدیر دارالقرآن حسین‌بن علی(ع) تبریز، خاطرنشان کرد: این کلاس‌ها در محل دارالقرآن حسین‌بن علی‌(ع) تبریز واقع در چهارراه عباسی- ایستگاه حاج هاشم مسجد آیت‌الله دوزدوزانی برگزار می‌شود.

captcha