به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری مطبوعات فلسطین(صفا)؛ شرکتکنندگان در این کنفرانس بر تقویت اهتمام به جایگاه شهر قدس و افزایش همبستگی و تعامل با تحولات آن در تمامی سطوح و رد قاطع دستورات رئیسجمهور آمریکا مبنی بر بهرسمیت شناخت این شهر بهعنوان پایتخت اسرائیل تأکید کردند.
این کنفرانس همچنین بر تعیین مواضع و چشماندازهای جامع برای دفاع از قضیه قدس و آگاهیبخشی نسبت جایگاه آن و استفاده از رأی 128 کشور عضو سازمان ملل متحد برای رد دستور ترامپ تأکید شد.
علی ارباش، رئیس سازمان امور دینی ترکیه ضمن سخنانی در پایان این کنفرانس تصریح کرد: قدس، شهری اسلامی است و برای مسلمانان باقی خواهد ماند.
وی افزود: قدس روح تمدن، ارزشها و فرهنگ اسلامی است و شایستگی بازگشت آرامش، صلح و احترامی که در پرتو اسلام به دست آورده است را دارد.
گفتنی است، هدف از برگزاری این کنفرانس، دفاع از مسئله قدس و تأکید بر اهمیت آن در ایدئولوژی اسلامی و نیز تقویت حس همبستگی با ملت فلسطین بود.
در این کنفرانس دو روزه که عصردیروز (10 بهمنماه) به کار خود پایان داد، 70 پژوهشگر و 100 شرکتکننده از شخصیتهای سیاسی، پارلمانی، دینی و نمایندگان سازمانهای ملی و مؤسسات مدنی از 20 کشور حضور داشتند/.