به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کردستان برهان صلواتی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان امروز، 14 بهمن ماه در جلسه طرح توسعه مشاغل خانگی استان کردستان که در سالن اجتماعات جهاددانشگاهی کردستان و با حضور رییس سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت، توانایی و تعداد بیکاران کردستانی، 2600 شغل برای این استان سهمیه اختصاص داده شده است.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم با توجه به ظرفیت و تعداد بیکاران استان این سهیمه افزایش یادبد، افزود: در راستای تحقق این مهم باید مشکلات اجرایی دیده، اجرایی شناسایی و اجرایی حل شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با اشاره به اینکه طرحهایی اجرایی باید از کالبد مفاهیمی همچون تفاهم نامه، مصوبه و خارج شود، بیان کرد: باید تلاش کرد تا طرحهای تشریح شده با همافزایی سایر ارگانها و سازمانهای ذیصلاح اجرایی شود.
وی جهاددانشگاهی را یکی از نهادهای تأثیرگذار در زمینه اشتغال دانست و عنوان کرد: جهاددانشگاهی با ظرفیت علمی و پژوهشی که دارد بستر و ظرفیتی است که در مقوله ایجاد اشتغال پایدار نباید از آن غفلت کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در پایان با اشاره به تقویت، حمایت و گسترش مشاغل خانگی در استان یادآور شد: با توجه به پتانسیلها و ظرفیتهای کردستان در حوزه مشاغل خانگی و صنایع دستی و همچنین با توجه به درصد بیکاری بالا در سطح استان انتظار داریم که سهم کردستان از اشتغال فراگیر افزایش یابد.