کد خبر: 3688680
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲

جلسه ‌هم‌اندیشی مدیران شعب‌ مؤسسه بین‌الحرمین برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: حلسه هم‌اندیشی مدیران شعب، فراگیران و دانشجویان مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت بین‌الحرمین شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه هم‌اندیشی مدیران شعب، فراگیران و دانشجویان مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین امروز، 16 بهمن‌ماه برگزار شد.
این جلسه با حضور محمد ابراهیمی، مدیر مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین با موضوع هماهنگی، برنامه‌ریزی و پیگیری برنامه‌های دهه فجرو برنامه‌های اجرایی در بهمن‌ماه و اسفندماه برگزار شد.
در این جلسه هم‌اندیشی، حاضران با بیان نظرات و پیشنهادات خود در رابطه با برنامه‌های پیش‌رو اظهارنظر کرده و در پایان مدیر مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین از خدمات ارزنده تمامی همکاران و فعالان فرهنگی قدردانی کرد.
گفتنی است؛ مؤسسه فرهنگی قرآن وعترت بین‌الحرمین شاهرود در سال 1380 تشکیل شده و همه خدمات فرهنگی، آموزشی و تبلیغی آن به‌صورت رایگان برگزار می‌شود.

خبرنگار:
سمیه عیادی
captcha