گروه معارف: مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه پیام نور آذربایجانشرقی، اظهار کرد: اندیشه ولایت قفیه مادر انفلاب اسلامی است و به نوعی تجلی خاکمیت خداوند در روی زمین است.
حجتالاسلام جلیل جلیلی، مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه پیام نور استان، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجانشرقی، اظهار کرد: اندیشه ولایت قفیه مادر انفلاب اسلامی است و به نوعی تجلی خاکمیت خداوند در روی زمین ست.
وی از فرموده امام خمینی(ره) گفت و افزود: اصل این است که فقیه دارای شرایط حاکمیت در عصر غیبت، همان اختیارات وسیع معصوم را داشته باشد، مگر آنکه دلیل خاصی داشته باشیم که فلان امر از اختصاصات معصوم است.
وی با استناد به آیه 159سوره بقره خاطرنشان کرد: در این آیه می خوانیم: یقیناً کسانی که آنچه را ما از دلایل آشکار و وسیله هدایت نازل کردیم، پس از آنکه همه آن را در کتاب تورات و انجیل برای مردم روشن ساختیم، پنهان می کنند تا مردم به قرآن و پیامبر ایمان نیاورند خدا لعنتشان می کند، و لعنت کنندگان هم لعنتشان می کنند.
حجت الاسلام جلیلی اسلام را دینی کامل برای هذایت انسان دانست و ادامه داد: اسلام یک دین کامل و دربردارنده هدایت انسان در تمام ابعاد است و بسیاری از امور انسان مربوط به حکومت و جامعه است، پس نمی توان گفت که اسلام برای این امور هیچ حکم و دستوری ندارد و آنها را نادیده گرفته است.