کد خبر: 3689538
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۵

دو رمان انقلابی علی‌اکبر والایی در دست نشر

گروه ادب: یک نویسنده از اتمام نگارش آثار جدیدش خبر داد و گفت: این دو اثر از سوی انتشارات به‌نشر به چاپ می‌رسد.

جمعه/////دو رمان انقلابی علی‌اکبر والایی در دست نشر
علی اکبر والایی، نویسنده در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درباره آثار جدید در دست نشر خود گفت: یکی از کتاب‌هایم با عنوان «خلوت مدیر» که قبلاً از سوی انتشارات نیستان چاپ شده بود، در طرح جلد جدید از سوی به نشر منتشر می‌شود.
وی افزود: این اثر، رمانی انقلابی است که اثر مهم و شاخص من محسوب می‌شود و برای مطالعه جوانان و کسانی که به موضوعات انقلاب و حوادث پیرامون آن علاقه‌مند هستند. این اثر مربوط به اواخر دوره سلطنت محمدرضا شاه و آغاز انقلاب و درباره مدیر یک مدرسه است.
والایی درباره علت سپردن این کتاب به ناشر جدید عنوان کرد: با توجه به اینکه از توزیع و پخش این کتاب از سوی ناشر، رضایت نداشتم و از این نظر ضعیف بود؛ از این نظر به ناشر دیگری سپردم.
وی در ادامه از اتمام نگارش کتاب دیگر با عنوان «روشنایی خاموش» خبر داد و گفت: این اثر مجموعه داستان دفاع مقدس است که مراحل نهایی چاپ را می‌گذراند و قرار است از سوی انتشارات به‌نشر به چاپ برسد و تا پایان سال روانه بازار نشر می‌شود. همچنین کتاب دیگرم با عنوان «مورچه‌باز» است که رمانی برای نوجوانان است.

captcha