کد خبر: 3690818
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۱
ویژه طلاب؛

دوره تربیت مربی ترجمه و مفاهیم قرآن در قم برپا شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی ترجمه و مفاهیم قرآن ویژه طلاب قم به همت مؤسسه نور مبین برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الدین خیر‌الله‌زاده، مسئول آموزش مؤسسه نور مبین قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: نخستین دوره تربیت مربی ترجمه و مفاهیم قرآن ویژه طلاب برادر به صورت فشرده و طی یک روز برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه در مدرسه عالی دارالشفای قم، اظهار کرد: پیش نیاز این دوره منوط به گذراندن و مسلط بودن به کتاب سه جلدی ترجمه و مفاهیم قرآن است که این دوره برای طلاب برپا شد.
خیرالله‌زاده با اشاره به استقبال صورت گرفته از این دوره، عنوان کرد: دوره در حال حاضر با حضور 45 نفر از طلاب و با تدریس خیرالله‌زاده برگزار شده است که دوره تخصصی و پیشرفته آن نیز طی ماه‌های آینده تشکیل می‌شود.
وی تصریح کرد: ضرورت آموزش روخوانی قرآن، توجه به ترجمه قرآن و مرور آیات منتخب، رفع اشکال و بیان نکات ادبی و معارفی از جمله سرفصل های این دوره آموزشی است. همچنین پایگاه اینترنتی مؤسسه به نشانی http://www.noor-mobin.ir قرار دارد.

captcha