کد خبر: 3690850
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۶
امیر دریادار سیاری:

هنرمندان از سوژه‌های ارتش غفلت کرده‌اند

گروه ادب: معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به سوژه‌هایی که به فعالیت‌های هوایی،‌ زمینی و دریایی ارتش برمی‌گردد،‌ اظهار کرد: در این رابطه نیازمند تلاش و ارتباط بیشتر و توجه هنرمندان برای ساخت آثار ارزنده هستیم.

هنرمندان از سوژه‌های ارتش غفلت کرده‌اند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز، 23 بهمن با حضور امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر ابراهیم گلفام، رئیس سابق سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش و امیر سیدحسن سیفی، رئیس این سازمان در محل سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش برگزار شد.

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش در این مراسم با ابلاغ سلام فرمانده کل ارتش به جمع حاضر،‌ افزود: کسانی که در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کردند،‌ عظمت و شکوه مردم را دیدند که به دشمن نشان دادند از انقلاب دفاع می‌کنند. فضای حاکم بر مردم در راهپیمایی 22 بهمن بسیار زیبا بود؛ دشمنان متوجه شدند که نمی‌توانند شکوه مردم را بشکنند.

وی با بیان این مطلب افزود: قرارگاه راهیان نور و سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مقدس ارتش جنبه قداست دارند که برای حفظ ارزش‌های هشت سال دفاع مقدس تلاش می‌کنند. خانواده شهدا، جانبازان، ایثارگران، شاغلان و بازنشستگان ارتش و مردم از ما انتظاراتی دارند که این توقع باید در عملکرد ارتش در دفاع از کشور نمایان شود.

امیر سیاری در ادامه سخنانش به محدودیت‌های موجود در عرصه تهیه و تولید فیلم، عکس و گزارش طی هشت سال دفاع مقدس یاد کرد که هم اکنون نیز وجود دارد و ادامه داد: انتظاری که می‌رود آن است که می‌توان کار مقدس و ارزشمندی در این عرصه انجام داد. نشر ارزش‌ها به ویژه برای نسل جوان، فعلی و آینده کشور بسیار حائز اهمیت است و اگر از این موضوع غفلت کنیم، بسیاری از چیزها را از دست خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه باید برای حفظ و انتقال این ارزش‌ها تلاش شود،‌ گفت: این کار نیازمند عشق، برنامه‌ریزی، دلبستگی، تلاش،‌ فعالیت و دلبستگی به ارزش‌ها و شهداست. در سال 77 که کنگره شهدای گیلان برگزار شد،‌ خبر تشکیل این سازمان به من داده شد.

امیر سیاری با اشاره به اینکه چنین فعالیت‌هایی نیازمند ابتکار، هنرمندی،‌ همدلی و خلاقیت است،‌ اظهار کرد: در این راستا نیازمند ارتباطات بیشتر هستیم. برای مثال فیلم‌های «به وقت شام» و «تنگه ابوغریب» را در جشنواره فیلم فجر تماشا کردم که به بحث دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم پرداخته بودند. در یکی از فیلم‌ها به تلاش دو خلبان پدر و پسر اشاره شده بود که خلاقیت و عشق آنها را نشان می‌داد. برای شکل‌گیری این فیلم ارتش فعالیت‌های بسیاری داشت.

وی در بخش دیگری از سخنانش به ارزشمند بودند چنین تولیداتی برای ارتش جمهوری اسلامی اشاره و عنوان کرد:  چنین فعالیت‌هایی باید ادامه پیدا کند و خلاقیت بیشتر و چشم‌انداز وسیع‌تری دیده شود. سوژه‌های بسیاری در زمین،‌ هوا و دریا و حوزه ارتش داریم.

امیر سیاری در این زمینه از فیلم «پی 22» یاد و اظهار کرد: به تصویر کشیدن این مستند بر اساس فعالیت ناو جوشن اقدامی ارزشمند به شمار می‌آید. فیلم «پایگاه جهنمی» نیز جلوه بسیاری داشت و علاقه‌مندان بسیاری دارد. در این راستا نیازمند همت و تلاش هستیم تا سوژه‌ها شکل بگیرد و در قالب محصولات هنری و ادبی تولید شود.

وی به عملیات مروارید اشاره کرد و افزود: این عملیات و عملیات سایه البرز که به کمان 99 نیز شهرت دارد از جمله فعالیت‌هایی است که در قالب هنر تصویر شده است. چنین اقداماتی نیازمند صرف وقت و هزینه بالایی است که شاید یکی از دلایلی که سوژه‌های دیگر ارتش به صورت فیلم درنیامده است همین موضوع باشد.

امیر سیاری به فعالیت نجات دادن کشتی در سال 92 اشاره کرد که عملیاتی زیبا بود و طی صحبت‌هایی که با دست‌اندرکاران هنری و کارگردانان شد،‌ قرار شد در قالب فیلم تهیه شود. در عین حال کاری در این رابطه صورت نگرفت و پس از مدت زمانی اندک،‌ فیلمی از همین عملیات در هالیوود با عنوان «کاپیتان فیلیپس» ساخته شد که در آن تا حدودی از جلوه‌های ویژه استفاده شده بود و رویکرد جهانی پیدا کرد.

معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: نادر طالب‌زاده در سازمان اوج از من درباره عملیات رعد سوال کرد و من توضیحاتی دادم و سپس من را به تماشای این فیلم دعوت کرد که متوجه شدم هالیوود چنین اثری تهیه کرده است. با تماشای این اثر به این نتیجه رسیدم که هر یک از سوژه‌هایی که در اختیار داریم می‌تواند جهانی شود.

وی همچنین با بیان اینکه قرارگاه راهیان نور و سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در یک راستا فعالیت می‌کنند، گفت: کارهای ارزشمندی در این راستا صورت گرفته است.

امیر گلفام با اشاره به ارتباطات گسترده و اقدامات صورت گرفته در دوران ریاست خویش،‌ افزود: سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از افتخارات ارتش است. در حوزه راهیان نور نیز جانشین امیر خرم‌طوسی بودم و فعالیت‌هایی در این حوزه داشتم که تغییرات بسیاری زیادی را در این عرصه به انجام رساندیم و تحولاتی را ایجاد کردیم، به طوری که بخش مهمی از ظرفیت این سازمان را در خدمت راهیان نور قرار دادیم.

 

captcha