کد خبر: 3694292
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲

آغاز ششمین مسابقات قرآن کارکنان بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص)

گروه مسابقات ـ ششمین دوره مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه کارکنان بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) امروز، ششم اسفندماه برگزار می‌شود.

آغاز ششمین مسابقات قرآن کارکنان بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص)

حجت‌الاسلام والمسلمين محمودرضا ذكاوت، مشاور فرهنگی بيمارستان خاتم‌الانبيا(ص) در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، ضمن بیان این مطلب گفت: مرحله بیمارستانی ششمین دوره مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه، ویژه کارکنان بیمارستان خاتم الانبیا(ص) امروز، ششم اسفندماه آغاز شد.
وی ادامه داد: نفرات برتر این مسابقات به ششمین دوره مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه بین بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان تهران که 15 و 16اسفندماه به میزبانی بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) برگزار خواهد شد، راه پیدا می‌کنند.
ذکاوت اظهار کرد: این مسابقات در رشته‌های قرائت ترتیل و تحقیق، حفظ و مفاهیم و تفسیر، نهج‌البلاغه ترجمه خطبه اول و احکام عمومی از ساعت 8:30 تا 16 در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود، دستورالعمل این دوره از مسابقات در پایگاه اینترنتی بيمارستان خاتم‌الانبياء(ص) به نشانی www.khatamhospital.com بارگذاری شده است.

انتهای پیام

خبرنگار:
سمیرا باباجهد انصاری
captcha