کد خبر: 3694674
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷

امسال بیش از 7 میلیارد تومان در سمنان زکات جمع آوری شده است

گروه اجتماعی- معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان سمنان از افزایش 9 درصدی صدقات مردمی در استان سمنان خبر داد و گفت: جمع آوری زکات برای امسال 7 میلیارد و 100 میلیون تومان بود که این عدد دو ماه پیش از پایان سال محقق شده است.

به گزارش ایکنا از سمنان، محمد قوسی، معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان سمنان عصر روز گذشته 6 اسفند با تاکید بر نقش رسانه ها در ارتقای اعتماد عمومی در حوزه کمک به مددجویان کمیته امداد اظهار کرد: با توسعه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، مجموعه های تخصصی رسانه ای می توانند نهادهای حمایتی را در انجام هرچه بهتر ماموریت های خود یاری کنند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان با اشاره به انتشار برخی شایعات در فضای مجازی افزود: با وجود افزایش آسیب های اجتماعی و اقتصادی در جامعه، خوشبختانه درآمدهای کمیته امداد استان سمنان در سالجاری نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش یافته است که عددی قابل ملاحظه ای است.

قوسی با بیان اینکه درآمد کمیته امداد استان سمنان تا پایان بهمن ماه سالجاری حدود 30 میلیارد تومان بوده است گفت: درآمدهای کمیته امداد استان در مدت مشابه سال گذشته حدود 23 میلیارد تومان بود که از 4 حوزه صدقات و مناسبتها، زکات، شبکه های نیکوکاری و اکرام ایتام جمع آوری شده است.

وی از رشد چشمگیر درآمدهای بخش های مختلف کمیته امداد استان در سالجاری خبر داد و گفت: این موضوع به وضوح نشان می دهد که اعتماد عمومی به کمیته امداد امام خمینی (ره) روز به روز در حال افزایش است.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان به تحقق اهداف ابلاغی سالیانه پیش از فرارسیدن ماه های بهمن و اسفند اشاره کرد و افزود: به عنوان مثال هدفگذاری جمع آوری زکات برای امسال 7 میلیارد و 100 میلیون تومان بود که این عدد دو ماه پیش از پایان سال محقق شده است.

قوسی با بیان اینکه مدیریت کلیه مراکز نیکوکاری به مردم واگذار شده است اظهار کرد: با توجه به عدم وجود نیروی اجرایی رسمی تصور می کردیم درآمدهای مراکز نیکوکاری کاهش خواهد یافت اما در 11 ماه سالجاری درآمدهای ما با رشد 40 درصدی همراه بود.

وی از وجود بیش از 88 هزار صندوق صدقات خانگی در استان خبر داد و افزود: ضریب نفوذ صندوق صدقات کمیته امداد در استان حدود 50 درصد است که در تلاش هستیم تا این عدد را در سال آینده افزایش دهیم، همچنین روش های پرداخت الکترونیکی نیز به سرعت در حال توسعه و افزایش است.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان متذکر شد: در حال حاضر حدود هزار و 700 صندوق صدقات در اماکن و 5 هزار و 500 صندوق صدقات در معابر استان وجود دارد که در این راستا با توجه به افزایش 9 درصدی صدقات در استان طی سالجاری  تا پایان بهمن ماه سال گذشته حدود 35 میلیارد ریال صدقات جمع آوری شده بود که این میزان در 11 ماه سالجاری به حدود 39 میلیارد ریال افزایش یافته است.

انتهای پیام

منبع: شبکه اطلاع رسانی دانا

captcha