کد خبر: 3695022
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶

آموزش قرآن در حد مسابقات خلاصه شده است

گروه فعالیت‌های قرآنی- مدیر مؤسسه قرآن و عترت مبین کمیجان گفت: متاسفانه در سطوح پایین جامعه اینگونه تلقی می‌شود که دانش آموز فقط تا زمانی که در مسابقات شرکت می‌کند نیاز به معلم دارد و پس از اتمام مسابقات، رها می‌شوند گویی در استفاده از قرآن فقط به شرکت در مسابقات بسنده شده است.

سید حسن حسینی، مدیر مؤسسه قرآن و عترت مبین کمیجان، در گفت‌وگو با ایکنا از استان مرکزی، با اشاره به تعدد مؤسسات قرآنی گفت: با وجود این کثرت، همچنان شاهد بی‌سوادی قرآنی در جامعه هستیم که یکی از دلایل آن نبود نگاه تخصصی به کلاس‌های قرآنی است.
وی ادامه داد: بیشتر کلاس‌ها به یک دوره سه ماهه و صادر کردن گواهی نامه برای قرآن آموز خلاصه شده است، گواهی نامه‌هایی که بعید می‌دانم در جایی کارایی داشته باشند و صرف اینکه قرآن آموز نمره قبولی می‌گیرد وارد مرحله بالاتر می‌شود.
مدیر مؤسسه قرآن و عترت مبین کمیجان ریشه اصلی کم توانی مردم در روخوانی و روانخوانی را مواجه با دو زبان فارسی و عربی عنوان کرد و افزود: البته ارتباط دادن این دو زبان دشوار نیست اما برای مردم کار سختی به نظر می‌رسد.
حسینی بیان کرد: صرف اینکه در جامعه اسلامی زندگی می‌کنیم ما را از یادگیری روخوانی قرآن بی‌نیاز نمی‌کند اما در این باره احساس نیاز نشده است. متاسفانه در سطوح پایین جامعه اینگونه تلقی می‌شود که دانش آموز فقط تا زمانی که در مسابقات شرکت می‌کند نیاز به معلم دارد و پس از اتمام مسابقات، رها می‌شوند گویی در استفاده از قرآن فقط به شرکت در مسابقات بسنده شده است.
مدیر مؤسسه قرآن و عترت مبین کمیجان با اشاره به عمومی نشدن کلاس‌های روخوانی قرآن در بین بزرگسالان گفت: در کلاس‌های قرآن شهرهای کوچک، تعداد ثابتی از قرآن آموزان شرکت می‌کنند و متاسفانه نبود جذابیت مانع از جذب افراد جدید شده است شاید مدیران مؤسسات هنوز نتوانسته‌اند احساس نیاز لازم را در بین مردم ایجاد کنند به همین دلیل با وجود کثرت کلاس‌های قرآنی، این کلاس‌ها عمومیت پیدا نکرده‌اند./انتهای پیام

captcha