کد خبر: 3695615
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۳

یادواره شهدای شهرداری کنگاور برگزار می‌شود

گروه جهاد و حماسه- یادواره شهدای شهرداری کنگاور پنج‌شنبه 10 اسفندماه در سالن علامه طباطبایی این شهرستان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، یادواره شهدای شهرداری کنگاور پنج‌شنبه 10 اسفندماه ساعت 9 و 30 دقیقه در سالن علامه طباطبایی این شهرستان برگزار خواهد شد.
برگزاری این مراسم به‌همت حوزه مقاومت بسیج شهیدقلیوند، پایگاه بسیج حضرت مهدی موعود(عج) و پایگاه مقاومت بسیج شهدای گمنام تاکسیرانی شهرستان کنگاور خواهد بود.
امیر افشاری‌زاده، کارشناس فرهنگی شهرستان کنگاور در این خصوص بر ضرورت ترویج فرهنگ عاشورایی و ایثار و شهادت در بین جوانان تأکید کرد و گفت: شهدا با پیرویی از سیره امام حسین(ع) از ارکان نظام و کشور دفاع کردند.
وی افزود: مکتب شهدا مکتب دلدادگی است و امروز وظیفه اقشار مختلف جامعه ادای دین به خون شهدا و پیروی از مکتب فکری آن‌ها است.
افشاری‌زاده تصریح کرد: شهرداری به‌عنوان یک دستگاه فرهنگی خود را موظف به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می‌داند و در این مسیر از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات موجود استفاده می‌کند.
وی با اشاره به برگزاری یادواره شهدای شهرداری کنگاور، اظهار کرد: سخنران این مراسم حجت‌الاسلام لروند، امام جمعه کنگاور خواهد بود.
انتهای پیام/

captcha