کد خبر: 3696248
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۶

پییشنهادی برای برگزاری آزمون‌های قرآنی/ بکارگیری مراقبین زن در آزمون قرآنی شایسته‌تر است

گروه فعالیت‌های قرآنی- آزمون ملی حفظ و مفاهیم قرآن کریم،10 اسفند برگزار شد و برای ارتقای کیفیت این آزمون پیشنهاد می‌شود که برای سالن‌های بانوان از مراقبین زن استفاده شود.

به گزارش ایکنا از مازندران بزرگترین رویداد قرآنی کشور پنجشنبه 10 اسفندماه  به صورت همزمان در سراسر کشور  و استان مازندران برگزار شد.

از انجا که هدف قرائت قرآن درک و بکارگیری مفاهیم قرآنی در زندگی عملی است،  از جامعه قرآنی استان و برگزار کنندگان این آزمون بزرگ انتظار است که از ابتدا تا انتهای این آزمون طوری عمل شود که مطابق با فرهنگ قرآنی باشد بنابر این شایسته بود در این رویداد بزرگ از مراقبین زن به کارگیری می‌شد.

البته این نقد نسبت به این رویداد بزرگ قرآنی، نادیده گرفتن تلاش شبانه روزی و اقدام ارزشمند برگزارکنندگان نیست و بی تردید این آزمون از محاسن زیادی هم برخوردار بود و دست کم توانست در سطح کشور یک روز قرآنی را رقم بزند و فضای کشور را به قرآنی شدن نزدیک کند.

علی پاداشی

انتهای پیام

پییشنهادی برای برگزاری آزمون‌های قرآنی/ بکارگیری مراقبین زن در آزمون قرآنی شایسته‌تر است

 

captcha