کد خبر: 3696322
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹
دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش بیان کرد:

تربیت دینی؛ مهم‌ترین رویکرد سند ملی تحول بنیادین

گروه حوزه‌های علمیه ــ حجت‌الاسلام ملکی گفت: مهم‌ترین رویکرد سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش، تربیت دینی و اسلامی است.  

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دبیرخانه ستاد همکاری‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجتبی ملکی امروز ۱۲ اسفندماه در آیین افتتاحیه دوره تربیت مدرس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و مبنای نظری آن که با حضور مسئولان و نخبگان حوزه و وزارت آموزش و پرورش در مجتمع یاوران مهدی در قم برگزار شد عنوان کرد: سند بنیادین حرکتی نو در آموزش و پرورش است در این باره رهبری فرمودند: بدنه آموزش و پرورش باید با این سند آشنا شود.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش افزود: طبق منویات رهبری معلم و مدیران باید مطالبات سند را بدانند و از انتظارات سند نسبت به خود آشنا باشند تا در روش‌های تدریسی و تربیتی آن را مورد استفاده قرار دهند در واقع شناخت وظیفه و تکلیف طبق سند اهمیت زیادی دارد.

وی تصریح کرد: همچنین لازم است در جهت تحقق اهداف سند به خوبی برنامه ریزی شود و مطالبات سند را در گسترده آموزش و پرورش تبیین کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین ملکی بیان کرد: رونمایی از سند بنیادین در آذرماه سال ۹۰ اتفاق افتاد و یک دوره ۵ ساله برای سند پیش بینی شده بود و ما اکنون باید این دوره ۵ ساله را پشت سر می‌گذاشتیم و مورد بازنگری قرار می‌گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در حالی که هنوز مقدمات سند را سپری نکرده ایم و این از نقاط ضعف ماست در سال ۹۳ رهبری فرمودند: سند برای همه تفهیم شود و هر کس وظیفه خود را در قبال این سند بداند این امر به واسطه اهمیت تبیین سند است.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش عنوان کرد:امید است وزیر آموزش و پرورش در گزارشات سال آینده به این مطلب اشاره نمایند که گام بلند را در تحقق سند برداشته اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی تصریح کرد: این دوره مرحله اول تربیت مدرس است و دو دوره دیگر نیز برگزار خواهد شد که در دوره‌های بعدی از علاقه‌مندان و تلاشگران دعوت می‌شود تا ایده‌های خود را ارائه کنند.

وی گفت: دوره تربیت مدرس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش فرصتی ارزشمند را برای اساتید و مدرسین ایجاد می‌کند در این باره باید بیشتر و عمیق‌تر روی سند کار شود و به خوبی تبیین گردد البته ما در ابتدای راه هستیم.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: مهم‌ترین رویکرد سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش، تربیت دینی و اسلامی است که این امر بر عهده حوزه‌های علمیه و نخبگان است.

وی بیان کرد: در این سند ده‌ها مفهوم با ارزش وجود دارد که تبیین آن بر عهده حوزویان است برای نمونه واژه حیات طیبه و مفهوم آن برای مقاطع مختلف تحصیلی به خوبی باید تبیین شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی اظهار کرد: برنامه‌هایی که برای تحقق حیات طیبه نیاز است باید به طورت مشترک میان حوزه و آموزش و پرورش بررسی شود.

وی در انتهای سخنان خود عنوان کرد: باید مفاهیم نظری و راهکار‌های عملی سند نیز تبیین شود تا بتوان آن را محقق سازد.

انتهای پیام

captcha