کد خبر: 3697724
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴

گلچینی از وصیت‌نامه شهید سیامک آزادبخت

گروه اجتماعی ـ در گلچینی از وصیت‌نامه شهید سیامک آزادبخت می‎خوانیم که ««من دلم می‎خواهد شهید شوم و تا شهید نشوم برنمی‎گردم و دلم می‎خواهد سر جنازه‌ام گریه نکنید چون شهیدم».

به گزارش ایکنا از لرستان، شهید سیامک آزادبخت در 21 دی‌ماه 44 در شهرستان کوهدشت از مادری به نام خوش‌نور و پدری به‌نام غلام متولد شد، تحصیلات خود را تا پایان دوره ابتدایی ادامه داد و در 18 خردادماه سال 61 در منطقه شلمچه در حین عملیات براثر غرق شدن در رودخانه به فیض شهادت نائل شد و پیکر مطهرش را در گلزار شهدای کوهدشت به خاک سپردند.
این شهید والامقام در وصیت‌نامه‌اش نوشته است: «من دلم می‎خواهد شهید شوم و تا شهید نشوم برنمی‎گردم و دلم می‎خواهد سر جنازه‌ام گریه نکنید چون شهیدم».

متن کامل وصیت‌نامه شهید آزادبخت

وصیت‌نامه این شهید والامقام به شرح زیر است: «بعد از عرض سلام، سلامتی شما را از درگاه خداوند خواستارم.پدر عزیز! سلام گرم مرا به مادرم برسان و بگو حال من خوب است.بچه‌ها را یک به یک از جای من بوس کن و سلام مرا به مهوش، فرخنده و فیروز برادر بزرگم برسان و سیروس، آذر و کیانوش و مستانه و فرزانه.
پدر عزیزم! من در اهواز هستم.برای من ناراحت نباشید و به مادرم بگو دیگر در آن خانه ننشین و گریه نکن.من هیچ‌گونه ناراحتی ندارم جز دوری شما.از جای من بسیار بسیار بچه‌ها را ببوس و به سیروس بگو من برای تو خیلی ناراحت بودم.
برادر عزیزم! امیدوارم که حالت خوب باشد و به فیروز و مهوش و فرخنده بگو من ایستادم تا شما بیایید، شما دیر آمدید و بچه‌ها حرکت کردند و من هم رفتم.برای من ناراحت نباشید بچه‌های خیلی از تو و از من کوچکتر برای شهادت به جبهه آمدند.به ما گفتند شما را هنوز به جبهه نمی‎بریم.مادرم دیگر گریه نکن، از تو خواهش می‎کنم چون می‎بینم تو گریه می‎کنی و شیرت را حلالم کن چون من دلم می‎خواهد شهید شوم و تا شهید نشوم برنمی‎گردم و دلم می‎خواهد سر جنازه‌ام گریه نکنی چون شهیدم.خداحافظ مادر عزیزم حلال کن».

انتهای پیام

captcha