گروه معارف- با همکاری اداره آموزش و پرورش و از سوی تبلیغات اسلامی قصرشیرین 14 گفتمان دینی ویژه 600 دانشآموز در قصرشیرین طی سال 96 برگزار شده است.
به گزارش ایکنا از کرمانشاه، 600 دانشآموز از گفتمانهای دینی سال 96 در شهرستان قصرشیرین بهرهمند شدند.
مهین ستمدیده، کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی قصرشیرین در این خصوص گفت: از سوی تبلیغات اسلامی و با همکاری اداره آموزش و پرورش قصرشیرین در سال 96، 14 گفتمان دینی در این شهرستان برگزار شد.
وی با اشاره به بهرهمندی 600 دانشآموز از گفتمانهای برگزار شده در این شهرستان، افزود: گفتمانهای دینی این ایام با موضوعات احکام، فضای مجازی، دین و زندگی، ایثار و شهادت، سبک زندگی اسلامی، آسیبهای اجتماعی، قیام عاشورا، امر به معروف و نهی از منکر و قرآنی در مدارس برگزار شده است.
ستمدیده اظهار کرد: پاسخگویی به شبهات فکری و اعتقادی جوانان و ارائه مطالب متناسب با نیاز مخاطبان از مزیتهای گفتمانهای دینی اجرایی در این شهرستان در طول سال 96 بود.
کارشناس تبلیغات اسلامی قصرشیرین تصریح کرد: در برگزاری این جلسات حضور اساتید متخصص چشمگیر بود.
انتهای پیام