به گزارش ایکنا از کرمانشاه، بیش از 250 هزار نفر در سفرهای نوروزی امسال از بقاع متبرکه استان بازدید کردند.
حجتالاسلام مهدی توسلی، معاون فرهنگی و اجتماعی ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه به بازدید بیش از 250 هزار نفر از اماکن زیارتی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: بهمنظور رفاه حال بیشتر زائران در ایام نوروز این اماکن به امکانات مختلف مجهز و نمایشگاههای فرهنگی در جوار اماکن مذهبی و متبرکه برپا شد.
وی افزود: مکانهای زیارتی امامزاده باقر(ع) بیستون، امامزاده ابراهیم(ع) طاقبستان، امامزاده احمد(ع) سنقر، بقعه احمدبن اسحاق سرپلذهاب، امامزاده سید عبیدالله پاوه و امامزاده حسن(ع) اسلامآبادغرب بیشترین بازدیدکنندگان را در ایام نوروز به خود اختصاص دادند.
اجرای طرح آرامش بهاری در 34 بقعه متبرکه در کرمانشاه
معاون فرهنگی و اجتماعی ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه از اجرای طرح آرامش بهاری در 34 بقعه متبرکه کرمانشاه خبر داد و گفت: طرح آرامش بهاری در سه بخش در بقاع متبرکه استان اجرا شد.
حجتالاسلام توسلی اظهار کرد: طرح آرامش بهاری در قالب فعالیتهای فرهنگی توانسته تا جایگاه خود را در بین اقشار مختلف بازکند.
انتهای پیام