به گزارش ایکنا؛ حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در کانال تلگرامی خود مطلبی را پیرامون خانواده و ارتباط آن با سبک زندگی منتشر کرد و در پاسخ به این پرسش که آیا نهاد خانواده مركز سبك زندگي است؟ نوشت:
خانواده بايد يكي از اركان سبك زندگي تلقي شود. بنابراين، سبك زندگي بايد به گونهاي مديريت شود كه نهاد خانواده از بين نرود و آسيب نبيند. اما هر چقدر تمدن مدرن غرب جلوتر ميرود، بيشتر به نهاد خانواده آسيب وارد ميکند. الآن در كشورهاي اروپايي مخصوصاً اروپای شمالي، سگ مقدم بر فرزند و فرزند مقدم بر همسر است.️
ميتوان گفت تمدن اسلامي مجموعه دستاوردهاي نرمافزاري و سختافزاري مسلمانان است که با مباني اسلامي، اهداف اسلامي و رويكرد اسلامي تحقق پيدا كرده است. این امر را میتوان در دانش هنر، معماري و همچنين صنعت معماري در تاريخ اسلام مشاهده كرد.
وقتی نهاد خانواده از هم پاشيده ميشود، طلاق به راحتي صورت ميگيرد. پس بايد نهادهاي ديگري شکل پيدا كنند كه فرزندان در آنجا بزرگ شوند. مثلاً دولت بايد متولي بزرگ كردن فرزندان باشد و همچنین رسيدگي به پدر و مادراني را بر عهده بگیرد كه پا به سن گذاشتهاند.️
همه اين نکات نشان ميدهد كه در اين سبك زندگي، نهاد خانواده کانون اساسي و اصلي نيست. بنابراين، در سبك زندگي بايد به شاخصههايي كه در اسلام ذكر شده است، مثل اصالت دادن به نهاد خانواده توجه كنیم.
انتهای پیام