کد خبر: 3703310
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۳

تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو حمایت از کالای ایرانی است

گروه سیاسی- رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: یکی از رویکردهای مهم تحقق اقتصاد مقاومتی، حمایت از کالای ایرانی است که باید سرلوحه امور زندگی آحاد جامعه و مسئولان قرار گیرد.

به گزارش ایکنا یزد، محمدرضا حبیبی، رئیس کل دادگستری استان یزد روز گذشته در دیدار با کارکنان اداری و قضایی دادگستری اظهار کرد: همواره رهنمودها و ارشادات مقام معظم رهبری برای مردم و مسئولان چراغ راه بوده است و تلاش همه در جهت تحقق منویات معظم له باید با اهتمام و جدیت بیشتر صورت پذیرد.

وی ادامه داد: نام گذاری سال توسط رهبر معظم انقلاب یک حرکت بسیار مهمی است که اگر به آن توجه شود و از حالت شعاری و تبلیغاتی به صورت اقدام و عمل درآید، بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.

این مقام قضایی تصریح کرد: عملی شدن اقتصاد مقاومتی مربوط به یک قشر و طیف خاصی نیست و باید در زندگی تک تک افراد جامعه و مدیریت سازمان و نهادهای حکومتی و حاکمیتی و مسئولان استانی و کشوری اجرایی شود.

وی یکی از آفت های اقتصاد مقاومتی و مسئله حمایت از کالای ایرانی را بحث قاچاق دانست و گفت: در مسئله مبارزه با قاچاق، تعزیرات حکومتی و دستگاه قضایی می توانند نقش داشته باشند که رسیدگی جدی و برخورد های قاطع قانونی در پیشگیری از قاچاق مؤثر خواهد بود.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان، یکی از گام های اساسی در تحقق عنوان سال را حمایت از تولیدکنندگان داخلی ذکر کرد و گفت: در سال گذشته در قالب کمیته حمایت از سرمایه گذاری اقدامات بسیار خوبی در استان شکل گرفت و از تعطیلی چند شرکت و کارخانه با تعداد زیادی کارگر جلوگیری شد و در سال جاری نیز با اهتمام بیشتر حرکت و فعالیت این کمیته پیگیری خواهد شد.

حبیبی تصریح کرد: همه ما در هر پست و لباسی که هستیم برای اعتلای ایران اسلامی و پیشرفت کشور تلاش خواهیم کرد.

انتهای پیام

captcha