کد خبر: 3703612
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۲
قاسمی خبرداد:

بازدید 3 میلیون و 700 هزار نفر طی نوروز امسال از جاذبه‌های گردشگری لرستان

گروه اجتماعی ـ سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی لرستان از افزایش 36 درصدی اقامت مسافران نوروزی در لرستان خبر داد و گفت: طی ایام نوروز امسال سه میلیون و ۷۹۲ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری استان لرستان بازدید کردند.

به گزارش ایکنا از لرستان، سیدامین قاسمی، سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، امروز شنبه، ۱۸ فروردین در جمع خبرنگاران، گفت: بیش‌از ۷۰۰ هزار نفر شب در لرستان از ۲۷ اسفند تا ۱۷ فروردین امسال در مراکز اقامتی استان لرستان اسکان داده شده‌اند که این آمار نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد رشد داشته است.
وی با بیان این‌که بیش‌از سه میلیون و ۷۹۲ هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی استان بازدید کرده‌اند به رشد قابل توجه مسافران نوروزی اشاره و تصریح کرد: قلعه فلک‌الافلاک بیشترین آمار بازدید کننده را در بین جاذبه‌های تاریخی و طبیعی استان به خود اختصاص داده است.
قاسمی اظهارکرد: سال گذشته ۱۲۴ هزار نفر از این بنای تاریخی ارزشمند بازدید کرده‌اند که این آمار امسال با افزایش بیش از ۴۶ درصدی به ۱۸۱ هزار نفر رسیده است.
سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، افزود: در این مدت بیش از هزار و ۸۰۰ مورد بازدید نظارتی از مراکز اقامتی، رفاهی و بین‌راهی در راستای ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی مطلوب به مسافران نوروزی در استان صورت گرفته است.
وی گفت: همچنین در این بازه زمانی ۲۱۷ غرفه ثابت و ۳۴ سیاه چادر جهت عرضه صنایع دستی در استان برپا شد که ارزش ریالی فروش این محصولات به ارزش دو میلیارد و ۲۸ میلیون تومان بوده که نسبت به سال گذشته ۴۹ درصد رشد داشته است.
قاسمی افزود: همچنین در این مدت بیش‌از دو میلیون و ۵۵۰ هزار نفر از نوروزگاه و نمایشگاه‌های صنایع دستی استان دیدن کرده‌اند که از این حیث نیز شاهد رشد ۶۰ درصدی بودیم.

انتهای پیام

captcha