کد خبر: 3704143
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۷

ناگفته‌های زندگی آوینی در «شاهد» رادیو معارف

کانون خبرنگاران نبأ ــ برنامه «شاهد» ناگفته‌های زندگی شهید مرتضی آوینی را بازگو می‌کند.

ناگفته‌های زندگی آوینی در «شاهد» رادیو معارف

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به نقل از روابط عمومی رادیو معارف، برنامه «شاهد» به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت مرتضی آوینی به شرح زندگی این هنرمند متعهد و فرهیخته می‌پردازد.
این برنامه که از ۲۲ فروردین‌ماه به روی آنتن می‌رود؛ با حضور اقوام و دوستان شهید آوینی به شرح فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی مرتضی آوینی پرداخته و شنوندگان این رسانه دینی را با زندگی وی آشنا می‌کند.
یادآور می‌شود، اواخر سال ۱۳۷۰ مؤسسه فرهنگی «روایت فتح» به فرمان مقام معظم رهبری تأسیس شد تا به کار فیلم‌سازی مستند و سینمایی درباره دفاع مقدس بپردازد و تهیه مجموعه روایت فتح را که بعد از پذیرش قطع‌نامه رها شده بود، ادامه دهد. مرتضی آوینی نیز طی مدتی کمتر از یک سال کار تهیه شش برنامه از مجموعه ۱۰ قسمتی شهری در آسمان را به پایان رساند. همچنین پس از آن نیز در مناطق عملیاتی حضور یافت تا بار دیگر حماسه مردان دلیر عصر خمینی را یادآوری کند.
سیدمرتضی آوینی سرانجام مزد سال‌ها تلاشش را برای ثبت مظلومیت سربازان اسلام در روز بیستم فروردین ماه سال ۱۳۷۲ در فکه گرفت و در روز جمعه به آسمان بیکران شهادت بال گشود.
برنامه «شاهد» کاری از گروه معارف،‌ فرهنگ و جامعه به تهیه و سردبیری محمدجواد عابدینی و اجرای مهدی مهدوی‌راد هر روز ساعت ۱۲:۱۰ از امواج فضیلت و فطرت پخش می‌شود.

مینا احمد‌پور

انتهای پیام

captcha