به گزارش ایکنا از کرمانشاه، آئین اختتامیه طرح نوروزی آرامش بهاری در مجتمع آلآقا صبح امروز برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام آیت عباسیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: طرح آرامش بهاری با هدف تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و تقویت باورهای دینی و ارتقاء سطح فکری و فرهنگی زائران نوروزی در امامزادگان واجبالتعظیم استان اجرا شد.
وی افزود: با اجرای طرح آرامش بهاری در طول ایام نوروز از 28 اسفندماه تا 15 فروردین 97 در خدمت زوار بودیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه به اسکان 93 هزار نفر در طول ایام نوروز در بقاع متبرکه استان اشاره و اظهار کرد: این تعداد در طول این ایام از امکانات رفاهی بهره گرفتند.
فعالیت بقاع متبرکه
حجتالاسلام عباسیان در ادامه با بیان اینکه مردم به فضای معنوی در هنگام گرفتاری برای رسیدن به آرامش نیاز دارند، گفت: بقاع متبرکه از ظرفیت بسیار بالایی برخوردارند.
وی همچنین به بازدید بیش از 360 هزار نفر از اماکن زیارتی استان کرمانشاه در سال 97 اشاره کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه اظهار کرد: فعالیت بقاع متبرکه در مسیر تقویت مبانی دینی مردم بسیار تأثیرگذار است.
حجتالاسلام عباسیان درپایان بر حمایت از بقاع متبرکه در مسیر ترویج معارف دین و اهلبیت(ع) تأکید کرد.
انتهای پیام