کد خبر: 3705212
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۰
لهراسبی عنوان کرد:

پویش وقف نسخ خطی قرآن برگزار می‌شود

گروه ادب ــ مدیر موزه ملی قرآن از برگزاری پویش وقف نسخ خطی قرآن در راستای ترویج این سنت حسنه در سال جاری خبر داد.

 چهارشنبه/////پویش وقف نسخ خطی قرآن برگزار می‌شود

حجت الاسلام والمسلمین امیر لهراسبی، مدیر موزه ملی قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره ترویج وقف نسخ خطی قرآن از سوی موزه قرآن گفت: برنامه‌ریزی کردیم که بر مبنای معرفی در سراسر کشور پویشی را برای این امر داشته باشیم؛ چرا که بسیاری از افراد نسخه خطی در دست دارند که نمی‌دانند چگونه از آنها نگهداری کنند، ما می‌توانیم دراین زمینه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم و این امر نیازمند بسترهایی است.

وی افزود: بسیاری از آثار در حال فرسوده شدن است و ترویج سنت حسنه وقف می‌تواند این نسخ خطی را از فرسوده شدن و از بین رفتن نجات دهد؛ از سوی دیگر بسیاری از افراد در سال گذشته به موزه ملی قرآن مراجعه کردند و نسخی را اهدا کردند و نمی‌دانستند موزه‌ای به نام موزه قرآن وجود دارد، از این رو در صورتی که نسخ خود را به موزه قرآن بسپارند به نام آنها ثبت شده و به نام اهدا کننده در ویترین قرارداده می‌شود.

حجت الاسلام لهراسبی ادامه داد: در صورتی که این اتفاق رخ دهد، نسخ مورد نظر در شرایط بهتری در موزه نگهداری می‌شود و امکان مرمت نسخ نیز وجود دارد و میراث ماندگاری برای آن خانواده خواهد بود.

مدیر موزه ملی قرآن با اشاره به نسخه‌های خریداری شده گفت: در سال گذشته 28 قرآن به ترجمه لاتین اهدا شده که موزه‌ای بودند، به این معنی که بسیاری از افراد نیز نسخی را می‌آورند که دارای ارزش هستند، اما ارزش تاریخی و موزه‌ای ندارند. از این رو برخی از این قرآن‌ها چاپی بوده و یا مربوط به دوره معاصر هستند. ما قرآن‌هایی را می‌پذیریم که مربوط به 100 سال قبل باشند. البته نسخه‌های کتابخانه‌ای خوب را نیز می‌پذیریم که در حال حاضر ده‌ها نمونه از این قرآن‌ها داریم.

انتهای پیام

خبرنگار:
سمیه قربانی
captcha