حجتالاسلام والمسلمین سیدابوالفضل حکیمی، حافظ کل قرآن کریم در حاشیه برگزاری دومین دوره مسابقات قرآن طلاب علوم دینی در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) در گفتوگو با ایکنا؛ گفت: با توجه به اینکه این دوره دومین دوره محسوب میشود میتوان انتظار داشت که در دورههای بعدی شاهد رقابتهایی باکیفیت بیشتر باشیم؛ اگرچه روند روبهرشدی را در میان طلاب علوم دینی شاهد هستیم.
وی افزود: در رشته قرائت و حفظ کل قرآن بدیهی است که برخی از متسابقین از سوابق بسیار خوبی در این زمینه برخوردار بودند و با آمادگی نسبی خوبی حضور داشتند اما کسانی هم بودند که تحت تاثیر فضای مسابقات و شرایط محیطی و اجرای برنامه در زیر ذرهبین داوران نتوانستند خودشان را نشان دهند.
حکیمی بیان کرد: درباره رشته خطابهخوانی از حوزههای علمیه توقع و انتظار میرفت که در این دوره اضافه شد و در واقع نقطه عطف این مسابقات محسوب میشود؛ بهویژه اینکه خطابهخوانان از تفسیر گرانسنگ المیزان بهرهمند شده بودند.
این حافظ کل قرآن کریم و نویسنده آثار قرآنی در زمینه حفظ تصریح کرد: امیدواریم رشتههای دیگر قرآنی و حدیثی مانند حفظ موضوعی قرآن، نهجالبلاغه، صحیفه و ... نیز در سالهای آینده به مسابقات افزوده شود و به خصوص توجه ویژه به رشتههای حدیثی نیز صورت بگیرد.
حکیمی بیان کرد: با وجود اقدامات صورت گرفته در زمینه اطلاعرسانی هنوز فاصله زیادی با وضعیت مطلوب در زمینه از جمله از طریق صداوسیما و فضای مجازی هستیم و انتظار داریم که این نوع مسابقات در صدر اخبار رسانهها و به خصوص صداوسیما قرار گیرد نه اینکه اساسا جز اخبار قرار نگیرد.
این حافظ کل با بیان اینکه همه ما مدیون قرآن هستیم، عنوان کرد: جنبه اطلاعرسانی این مسابقات با وجود زحمات کشیده شده و جای تقدیر دستاندرکاران، آنچنان قوی نبود.
انتهای پیام